ata Гобленар 10 Октомври 2013 #2 :kissyou::clap: Dare, натюрморта с виното на коя фирма е? Не съм го виждала. Последно редактирано: 10 Октомври 2013
zezata Гобленар 10 Октомври 2013 #3 Браво! :clap: Разкошна колекция си си събрала! Много ми хареса Асеновата крепост и гоблена "Вино".
dare 10 Октомври 2013 #4 ata каза: :kissyou::clap: Dare, натюрморта с виното на коя фирма е? Не съм го виждала. Кликнете, за да разширите... Злате на Милена стил, Галерия бродерия, но не помня кой брой е:flower::kissyou:
ata каза: :kissyou::clap: Dare, натюрморта с виното на коя фирма е? Не съм го виждала. Кликнете, за да разширите... Злате на Милена стил, Галерия бродерия, но не помня кой брой е:flower::kissyou:
Mima_stz 14 Ноември 2013 #5 :kissyou:Гоблените ти са много хубави, продължавай напред. Особени поздвравления за Асеновата крепост - много красива и добре оформена и Чашата с вино също е много добра.
:kissyou:Гоблените ти са много хубави, продължавай напред. Особени поздвравления за Асеновата крепост - много красива и добре оформена и Чашата с вино също е много добра.