лоши схеми + недостатъчно конци

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
бясна съм що за фирма е това :evil: подариха ми едно малко гобленче воденицата като го отворих схемите на ръка рисувани печати на фирмата и скриват знаците ужас от горе на всичкото сега и конците не стигат и то на половинате цветове да поясня че не съм начинаеща та въпросната фирма се казва ЕТ "БИЛД 92" - Галина Коева

Това е ужасно. Знаеш ли поне каква марка са конците?
Някои хора злоупотребяват с нас :mad: .

Toва е добре - лесно ще ги набавиш.
Лошото е че за комплектовката един път са дадени пари и са пак за конците които не стигат и то си стана "Дявол на магаре" :mad:

В такива случаи за нас остава да пием "чаша студена вода" и "да си бием главите" с лошите схеми.

:cry: .....и аз да се оплача: в момента шия "Голям замък'' на "Лазур" - Бургас, схемата по същия начин, на ръка е писана, за конците- пише ДМЦ, но прекалено много се разнищват,та че взех вече да се съмнявам.....Най- добре ще е сами да си комплектоваме/така си мисля аз/ :?

Лошото е че не можем да видим схемата предварително - поне при нас (в Кюстендил) е така - гоблените са запечатани и след като го купиш тогава виждаш какво има вътре. В по-големите градове сигурно не е така, но ние имаме само два магазина за гоблени и е абсурд да ти отворят гоблена предварително.
Сестра ми ми подари за рожденния ден "Жълти рози", комплектован от фирма Андромеда с много лоша схема. Когато отидох в магазина продавачката се обиди защото казах че схемата не е добра.

Аз си вземам само от 2 магазина тук в Сф. и ми отварят комплектите ако решат случайно да ми откажат не вземам и това е.

аз съм много доволна от едни комплекти но не помня фирмата и едни големи кафяви кутии в софия ги продават на пиротска и ботев малко са скъпи но съм доволна до сега проблем не съм имала както и на милена стил

АЗ СЪЩО СЪМ ДОВОЛНА ОТ ГОБЛЕНИТЕ НА МИЛЕНА СТИЛ , НО КОЛКО СА ФИРМИТЕ , КОИТО НАИСТИНА ПРАВЯТ ДОБРА КОМПЛЕКТОВКА . ЗА СВЕДЕНИЕ ДА ВИ КАЖА , ЧЕ В БУРГАС НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ РАЗПЕЧАТА ГОБЛЕНА ПРЕДИ ДА СЕ КУПИ И ТИ ОСТАВА ДА ИГРАЕШ НА ТУКА ИМА-ТУКА НЯМА. :oops:

В Русе в най-големия магазин за гоблени продавачката също разрешава да се отворят кутиите и да се разгледат схемите! Тази учтива дама дори сравнява конци от един каталог в друг! На това казвам заинтересован търговец :!:

Гост,къде е този магазин в Русе, да не е отстрани на съдебната палата или е на друго място?

re

:cry: познайте как е в ямбол. купуваш гоблен, шиеш и незнаеш какво ще излезе от него. схемите са правени на ръка а конците от всякакви събрани и не стигат. :twisted:

На коя фирма това? Я по същество :+) Или всички комплекти в Ямбол са така? Ако всички комплекти са така - да се уволнят продавачките и ще се оправят нещата :+)

zi.di, аз напоследък си поръчвам от фирма Солария - директно от Интернет страницата им. Идват по пощата с наложен платеж, обикновено за три дни. Комплектовките са много добре направени. Иначе видях в един магазин техни комплектовки, но бяха с доста по-високи цени отколкото в сайта на фирмата.

момичета, а някоя от вас теглила ли си е от безплатните схеми който ги предлагат фирмите (някой от тях доста известни) . :) кажете някакви отзиви и къде има религиозни гоблени (т.е. схеми) за теглене.
:confused: дали ще излезе по евтино така ?

Аз си купувам гоблените от "Билд-92",но такива схеми написани на рака не съм имала обикновено са ми били цветни и оригинални на Вилер,а колкото до конците винаги са ми стигали,4е даже и от остатъци доста съм събрала

:( Аз съм си патила от една Казанлъшка фирма.Гоблена е ''Исус чука на вратата''.Сложили са един цвят на 2 символа.Докато се усетя бях ушила повече от полувината.
Убиха ми желанието да го шия,а толко много ми харесва.

Назад