abazova_s Гобленар 22 Септември 2013 #1 Отдавна не съм шила нещо сериозно.Ето едно етапче от новото ми начинание.Снимката е на masha,надявам да не ми се разсърди че я показвам . Последно редактирано: 22 Септември 2013
Отдавна не съм шила нещо сериозно.Ето едно етапче от новото ми начинание.Снимката е на masha,надявам да не ми се разсърди че я показвам .
abazova_s Гобленар 3 Октомври 2013 #2 Както виждате на снимката очертава се доста голям фон и аз реших да го избегна като започнах на синя панама.Май сбърках с това мое решение .Това е резултата до тук.
Както виждате на снимката очертава се доста голям фон и аз реших да го избегна като започнах на синя панама.Май сбърках с това мое решение .Това е резултата до тук.
irena_gemini Гобленар 3 Октомври 2013 #3 здравей, според мен ще се получи много добре а ако не ти хареса когато го завършиш винаги можеш да ушиеш и фона
здравей, според мен ще се получи много добре а ако не ти хареса когато го завършиш винаги можеш да ушиеш и фона
Nelly R. 11 Ноември 2013 #9 Аз мисля, че е станал страхотен! Адмирации и за светкавичната скорост на шиене!
C ceco 11 Ноември 2013 #11 abazova_s каза: св.Николай завършен .Токущо изпран и огладен :idea: Кликнете, за да разширите... Здравейте!Много ми хареса този гоблен. Последно редактирано от модератор: 11 Ноември 2013
abazova_s каза: св.Николай завършен .Токущо изпран и огладен :idea: Кликнете, за да разширите... Здравейте!Много ми хареса този гоблен.
bole Гобленар 11 Ноември 2013 #12 Браво !!!! Сами невероятна си:idea: !!Иконата е станала супер. :kissyou:А сега бързо да покажеш и недовършения гоблен от конкурса !:idea:
Браво !!!! Сами невероятна си:idea: !!Иконата е станала супер. :kissyou:А сега бързо да покажеш и недовършения гоблен от конкурса !:idea:
mila_an 11 Ноември 2013 #13 Много красив е станал. Поздравления! Надявам се в скоро време да ни го покажеш и рамкиран.