Сътворено от Ангел

• Началник на темата Началник на темата angel_y
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap:Страхотни гоблени си ушил,а знам,че има и още...Все трудни и големи модели.Поздравления за усилията и красивите гоблени.Пожелавам още много гоблени да ушиеш,а mladenka недей я жали-вземай й хубавите модели,защото в твоите ръце ще :оживеят: бързо,а нея за кога да я чакаме...:greeneye:

Поздравления!!! Всички са страхотни!Много се надявам да видя някои от тях на живо :clap::clap::clap:

Много красиви неща си избродирал , поздравления. Кафенето на Елза Уилямс е станало много хубаво, двата Дименшъна са прекрасни а последния е направо зимна приказка :clap::clap::clap:

Много красиви неща си избродирал , поздравления. Кафенето на Елза Уилямс е станало много хубаво, двата Дименшъна са прекрасни а последния е направо зимна приказка :clap::clap::clap:

Присъединявам се към оценката! Великолепни! Стил и отгоре! :clap:

Благодаря за добрите думи . Ето още два стари, които съпругата ми беше показала на срещата в София
Сега аз да се похваля:idea:

Много стилна и красива колекция! Зимния пейзаж на Дим е приказка!Поздравления!:clap::clap:

И от мен ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Наистина, прекрасни са ! Браво за труда ти, за избора на гоблени, :clap::clap:

Сега да ти кажа, че твоята обща рамка на арабките ме провокира да си ги направя и аз. Даже съм си запазила снимката с рамката за да я имам подръка когато дойде ред да рамкирам.
Чудех се кога ще ги публикуваш но се появиха - браво за желанието и усърдието :clap:
Всички са красиви !

От красиви, по........... и най..........
Поздравления, всичко е прекрасно........... :clap::clap::clap::clap:

А поне малко поздравления и за мен ,за първоначалния стимул и тласък, който му дадох :crazy::?: Но старанието, майсторството, избора, стила , са негови. Вече ме е задминал. :idea: Безкрайно съм горда с постиженията на Ангел, има и още за показване :loveglasses::flowerlove:

Поздравления за първоначалния стимул и тласък :D :clap: , но Ангел има вкус към красивото и стилното защото колекцията му е невероятна :clap::clap:

Назад