Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Четох поста на Ния,но не можах да я направя.Ще съм Ви много благодарна да ми я направите.Но тук не мога да кача схемата.Къде да Ви я пратя?Схемата в РМ ли е? Ако да, Ния в няколко поста по-долу е описала точно как се прави. Ако не си с профи версия трябва да запаметиш в пдф формат, като за целта даваш команда принт и избираш виртуалния си принтер. Ако не се справиш- качи схемата ще я направя черно бяла.................
Четох поста на Ния,но не можах да я направя.Ще съм Ви много благодарна да ми я направите.Но тук не мога да кача схемата.Къде да Ви я пратя?
Здравейте, момичета!
И аз се сблъсквам със същия проблем. Направих това, което съветвате, но се оказа, че при мен отметката си е махната и въпреки това схемата си се получава цветна.
Една дама ме помоли да й направя схема от ПМ в .pdf, но гобленът излиза почти 20стр.- цветни, разпечатването на които ще й излезе златно. Искам да я улесня. Пък и аз да се науча, за да се ползвам и аз, когато ми трябва.
Разбрах какво трябва да правя още от първите два поста, въпроса е, че въпросната отметка я НЯМА а схемата продължава да си е цветна.
Благодаря все пак на опиталите се да помогнат!
Значи, моята схема е на кръстчета в ПМ. Опитах се да й въведа символи, а после да стане и черно-бяла. Символите се появяват долу в лентата, но самата схема не се запаметява така. Остава си на кръстчета. Има едни бутони, с които мога да я направя да стане на цветни квадратчета и прочее подробности, но това важи само за случаите, когато имам намерение да я експортирам и да я превърна в .ipg файл, т.е. като картинка. И това е вариант- да направя картинка и от там да я променя в черно-бяла, но в случая гобленът е доста по-голям и става прекалено ситно... Ако сменя основата пък и въведа уж знаци, запаметя и т.н., чисто и просто се получава още един .bak файл. Като отворя самата схема, тя пак си е непроменена. А .bak файла не мога да отворя- явно, става с някаква програма, която нямам.
Не знам какво да направя...
Тъкмо си помислих, че разбирам нещо от обясненията и ...........пак нищо не разбрах. Та значи на тебе ти трябва черно бяла схема с символи, така ли да разбирам. Ако е така прати ми я на did_tag@abv.bg да ти я направя...........