decor 23 Юни 2013 #1 Е няма как да не се похваля, че Детенце си има детенце. На 4 дни е, а как умно гледа, на мен ще да се е метнал- умен и красив. Последно редактирано: 23 Юни 2013
Е няма как да не се похваля, че Детенце си има детенце. На 4 дни е, а как умно гледа, на мен ще да се е метнал- умен и красив.
ata Гобленар 23 Юни 2013 #2 :baby: то си е за хвалене! Да ви е жив и здрав, много да му се радвате и той да ви радва!!!
Vili_SS 23 Юни 2013 #3 Светле честито :baby: , да сте живи и здрави всички. То се вижда че на теб се е метнал - красив е :kissyou:
Светле честито :baby: , да сте живи и здрави всички. То се вижда че на теб се е метнал - красив е :kissyou:
Светла Петрова Гобленар Модератор 23 Юни 2013 #4 Честито,бабче-адашче!Да е жив и здрав и да ви носи много радост!
did_tag Гобленар Модератор 23 Юни 2013 #5 Честито, бабче :gipsy: Живи и здрави всички - детенце да Ви радва, а Вие да го слушате..................
Честито, бабче :gipsy: Живи и здрави всички - детенце да Ви радва, а Вие да го слушате..................
dushkova Гобленар 23 Юни 2013 #6 Честито!Няма по-голяма радост да милваш и галиш мънички ръчички и сладички бузки да целуваш!Живи и здрави всички!:loveglasses:
Честито!Няма по-голяма радост да милваш и галиш мънички ръчички и сладички бузки да целуваш!Живи и здрави всички!:loveglasses:
Дида Гобленар Модератор 23 Юни 2013 #9 Честито и от мен!!!!! Мъничка душичка!!!!!Целувки на бебчо!!!!
ra4ko75 28 Юни 2013 #12 Честито ви внуче! Голям е сладур. Да ви е жив и здрав, да расте весело и послушно дете.:kissyou:
kamellia Гобленар 19 Октомври 2013 #16 Честита радост на цялото семейство! Мн целувки за малкият и бързо възстановяване на майка му! :kissyou:
Честита радост на цялото семейство! Мн целувки за малкият и бързо възстановяване на майка му! :kissyou: