D dackov 26 Май 2013 #1 Здравейте, тази масичка ми я направи синчето, и реших да ви я покажа. Ако темата не е на правилното място нека бъде изтрита или преместена където трябва.
Здравейте, тази масичка ми я направи синчето, и реших да ви я покажа. Ако темата не е на правилното място нека бъде изтрита или преместена където трябва.
I irina48 27 Май 2013 #3 Страхотно работно местенце си имаш:idea:Браво на този син,който е сътворил тази красота и удобство:clap::clap::clap:
Страхотно работно местенце си имаш:idea:Браво на този син,който е сътворил тази красота и удобство:clap::clap::clap:
mechenceto66 2 Юни 2013 #4 Човек може само да ти завижда,благородно,разбира се Последно редактирано: 2 Юни 2013
Freeky 2 Юни 2013 #5 Малеее веднага ти открадвам идеята!!! :gipsy: Това е точно за мен. Особено много ми хареса идеята с хилимикала (аз моя все го търся из масата). :clap:
Малеее веднага ти открадвам идеята!!! :gipsy: Това е точно за мен. Особено много ми хареса идеята с хилимикала (аз моя все го търся из масата). :clap:
koki58 24 Юни 2013 #6 Честито Този син - майстор приема ли поръчки срещу заплащане? Веднага се нареждам. По- добре да си платим на него, а не да крадем патента
Честито Този син - майстор приема ли поръчки срещу заплащане? Веднага се нареждам. По- добре да си платим на него, а не да крадем патента
dori4a 12 Ноември 2013 #9 Честито и от мен!:clap:Наистина да ти завиди човек.Впечатли ме най-много стойката за конците.Перфектна е! успех!!!:kissyou:
Честито и от мен!:clap:Наистина да ти завиди човек.Впечатли ме най-много стойката за конците.Перфектна е! успех!!!:kissyou: