РЕЦИКЛИРАНИ ПОДАРЪЦИ

• Началник на темата Началник на темата abi1004
  • Начална дата Начална дата

abi1004

Гобленар
Модератор
Съвсем скоро получих една "приятна" изненада която ме изуми с безвкусицата си и реших да се разделя с нея. Показах изненадата на Софииската ни среща и наши съфорумки направиха чудо.
Няма да разказвам повече ще покажа как от това
се получава

това
В момента и картинките се преработват на ежкото се слага контура /изнамери момичето което се е заела с рециклирането на "творбите"схемата и там е с контур/и ще кача и другите резултати.
Ще кажа че с нелеката задача на преработката се заеха Таня -кроти
а с оправянето на бродериите Нина-Unknown_lady
Момичета благодаря за урока как с малко желание и вкус може да се направи от нищо НЕЩО!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Още съм начинаеща в декупажа и не са добре направени рамките. Със салфетка и фантазия, може от старите(втръснали ни рамки от магазините за 1 лв), да си направим нещо интересно. Трябва само желание да има.

Аби, отворила си чудесна темичка! :clap:
Ще помогне не само за рециклиране на подаръци,/дай Боже да не се налага/, но най-вече ще даде хубави идеи, а също и начина за осъществяването им.
Само ще те помоля да увеличиш снимките, особено първата, много е малка, дори и при отварянето и.
Много се дразня, когато и при отварянето снимката е малка и не позволява добре да се види. Ама поствайте по-големи снимки бе, няма проблем, когато са качени на друго място дори и до 1200 пиксела да са.
Ако ще гледаме, да гледаме, а не само да се дразним. :loveglasses:

Много са хубави рамките. Как става? Ще може ли да обясните?

За поправка на рамките използвах техниката на декупажа(още се уча на нея), изшкурих ги най-напред, за да сваля лака, след това ги грундирах(става и с обикновен бял латекс) и избрах подходящи салфетки, с които ги облепих( за това се ползва лепило Ц200). Рамките са с доста чупки и извивки и това създава малко проблеми. За ефект ъглите боядисах със златна и сребърна акрилна боя. Накрая ги лакирах.

Рамките са станали перфектни!
Ще ме изчакате малко за ежкото, че му шия другарче и като ги монтирам, ще покажа.

Последно редактирано:
За поправка на рамките използвах техниката на декупажа(още се уча на нея), изшкурих ги най-напред, за да сваля лака, след това ги грундирах(става и с обикновен бял латекс) и избрах подходящи салфетки, с които ги облепих( за това се ползва лепило Ц200). Рамките са с доста чупки и извивки и това създава малко проблеми. За ефект ъглите боядисах със златна и сребърна акрилна боя. Накрая ги лакирах.

Много благодаря, кроти.:kissyou:

Аби, отворила си чудесна темичка! :clap:
Ще помогне не само за рециклиране на подаръци,/дай Боже да не се налага/, но най-вече ще даде хубави идеи, а също и начина за осъществяването им.
Само ще те помоля да увеличиш снимките, особено първата, много е малка, дори и при отварянето и.
Много се дразня, когато и при отварянето снимката е малка и не позволява добре да се види. Ама поствайте по-големи снимки бе, няма проблем, когато са качени на друго място дори и до 1200 пиксела да са.
Ако ще гледаме, да гледаме, а не само да се дразним. :loveglasses:

Готово Ниа няма да се дразним разбира се :kissyou:

А така. не,че ще изгубим кой знае какво, ако не го видим добре, но по-добре ще можем да направим сравнението между старата и новата визия.
Благодаря ти! :kissyou:

Момичета, браво на вас. Много сте изобретателни.:clap::clap::clap:Рамките чудесно са се получили, чакам с нетърпение да видя и гобленчетата.
А abi1004 от един нехаресан подарък ще се сдобие с подарък от трима. :idea::kissyou:

Аби, поздравления :clap: Темата е страхотна и ще даде много идеи както ти се изрази да направим от нищо-нещо, а надявам се също и на момичетата без много чувство за симетрия и хармония да се понаучат на нещо полезно.
Тези рамки съм ги виждала стотици пъти и чак настрахвам при вида им, ама Кроти, чудо си направила, едно ОГРОМНО БРАВО и за теб!!!

Темата е чудесна!А идеите са безкрайни!Аз имах подобен случай,но си помогнах със хартиена ажурена салфетка от едно време.Използвах я като шаблон и се получи нещо подобно на втория случай.Ако намеря друга салфетка,ще направя и ще я пусна!Адмирации за темичката!

Приветствам темата,достави ми естетическо удоволствие.
У нас обичаме да правим подаръци за близкиаз бродирам нещо,а Митко сътворява рамки и се радваме когато видим усмивки .СЪБИРАМЕ ВСЯКАКВИ ИДЕИ Благодаря за тази:clap:

Рециклирах таралежко :idea: Намерих схемата и сложих контура с Крейник. Ето какво се получи:

След като вече се виждат нещата без да има нужда да се обяснява /пиша го до всички така силно възмутени от моята постъпка/нека си сложат ръка на сърцето и да кажат кое е по-добро.
С това аз приключвам темата ако някой има нещо да казва да казва.
Нещата за мен са кристално ясни.
Благодаря на всички подкрепили ме в темата.
И благодаря на момичетата за нагледния урок.
:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад