Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Софийска пролетна игра

1. Срок за записване-24.03.2013 г.
2. Крайна дата за показване на готовите гоблени-19.05.2013 г.
3. Дата за теглене на жребия - на живо, на софийската среща предхождаща срещата с размяната (точната дата ще бъде обявена по-късно)
4. Дата за размяна 25.05.2013 г (събота) - на живо, на софийската среща.
Участниците извън София са поканени да присъстват на тази среща :) Или да изпратят(съответно и на тях да бъде изпратен подаръка) предварително, така, че за датата 25.05 да имат подарък.
5. Размер на гоблена минимум 50х50 бода/всичко което е над този размер е по желание/ Рамкирането на гоблена или оформянето е по желание на подаряващия и стойността е напълно нормално да се смята в допълненията от т. 6.
6. Допълненията към подаръка 10-20 лв в областта на хобитата ни и/или сладки изкушения. Много моля, въздържайте се от стоки от магазини тип "всичко за 1,2,3 лева".
7. Условие за участие в играта:
Всички редовни участници в софийските срещи на форума, и всеки друг желаещ, но с препоръка на 3 броя гобленарки записани вече в играта.

Който не успее да покаже готова работа до посочената дата (20.05.2013г.), отпада от играта, а на неговото другарче ще подарява предния в списъка със жребия.

В играта предварително ще се показват гоблените, на които са се спряли участниците, както по желание и етапите. Може в темата, може и на срещите.

Успех на всички! :kissyou:

Списък на участниците:

1. кроти получила от rositsa
2. biskvitka получила от sunnyto
3. abi1004
4. kati31 получила от smiles
5. rositsa получила от kati31
6. sunnyto получила от Светла Петрова
7. Светла Петрова /С гаранти abi1004, Ducky, rostso/ получила от lilipi1970
8. Ducky - отказала се
9. Unknown lady получила от sissak
10. lilipi1970 получила от Unknown lady
11. ralli - отказала се
12. lili49 /С гаранти Ducky, rositsa, smiles/[/B] - получила от Nikoll
13. rostso - отказала се
14. Гинева / С гаранти кроти, kati31, smiles, abi1004/ получила от biskvitka
15. Юра / С гаранти kati31, abi1004, кроти / Получила от Гинева
16. didi3 получила от Юра
17. nikoll получила от кроти
18. sissak получила от didi3
19.smilesполучила от lili49

Последно редактирано:
И аз се записвам
Имоля да се приеме първа гаранция за Светла Петрова!
Още не съм избрала какво ще правя

И аз , вече ми се избистри идеята какво ще правя :kissyou:

Последно редактирано:
Нали си обичам цветята, се спрях на това гобленче и вече го започнах
до крайния срок има достатъчно време и може накрая да ушия нещо друго, но за сега това е моя избор. Шия го на светлосиня панама лурекс. :confused:

Последно редактирано:
Аз докато се мотам, някои са започнали, а? Който иска, може да показва и етапи, няма да има изненади за бродериите, само не се знае кой какво точно ще получи!:D

За мен ще има ли кои да се застъпи:confused:.Ако ме приемете значи съм в играта.:kissyou:

Момичета, включвам се и аз.

За сега изборът ми е гъбка мухоморка, но ще видим дали няма да харесам нещо друго.

Аз за сега още не съм решила дали да се включа, както казах сроковете малко ме притесняват...

Но ако се брои нека аз да съм третия гарант на Лили :-|

Моят избор за сега е този

89947-199a7-65335824-m750x740-ud4667.jpg

Назад