Етапите на Вяра - Йерусалимската света Богородица

Здравейте,
понеже имах лек проблем с предишната ми регистрация която ми беше verche_90 и дълго време не бях във форума поради лични причини и за това си направих тази нова регистрация.
Искам да ви покажа до къде стигнах с гоблена "Йерусалимската Света Богородица" мисля скоро да го завърша защото ме чакат още два гоблена "Исус чука на вратата" и "Тайната вечеря".

Последно редактирано:
Дано се справя защото имам проблем в него нещо не ми излиза и искам да започна от лицата за да не ги сбъркам пък тях, но не знам как се почва за лицата ще съм благодарна ако ми помогнете...

Здравейте, понеже ми предстои дипломиране и нямам много време за шиене и се старая да шия повечко като ми се отвори мъничко свободно време, затова реших да ви покажа до къде съм стигнала с моята икона и се надявам да ви хареса. :)

Много ми се иска тази година да го завърша защото от наша суфорумка - Юра си закупих гоблена " Исус чука на врата" и ми се иска него да го ушия защото този гоблен ми е любим.

Последно редактирано:
Здравейте, показвам последния ми етап от този гоблен защото виждам, че никой не проявява интерес към него

Последно редактирано:
Останало е съвсем мъничко. На коя фирма е разработка? Разкажи малко повече - конци? Аз съм я шила преди години, но моята стои по-сива.

Страхотна е иконата.Аз също много я харесвам и съм я запланувала да я шия.Лесно ли се шие.

filmi, на фирма Заря 21 с конци puppets. Много лесно я шия макар, че това ми е първата икона. В началото я обърках и реших да ушия първо лицата затова за да не стане по-зле. :)

Последно редактирано:
Назад