Diana Delibasheva,разтваряш един пакет желатин в малко вода да набъбне.Едно кубче булоьон го разтворих в около 400 мл вода,сложих набъбналия желатин и го загрях леко на котлона,да се разтвори желатина.
Нарязват се колбаси на ситно,царевица,грах, морков(варен)-каквото се сетиш.
Яйцата се пробиват в по-облата част(поне аз така направих) с остър нож,да се получи дупка колкото 5 стотинки.Изтърбушват се,измиват се и се сипва малко бульон,слага се от колбаса и се оставя да се желира,после пак се слага нещо(различно от колбаса),пак малко бульон,пак се оставя да се желира и така докато се напълнят яйцата.
ЗАСЛУГАТА ЗА ТЕЗИ ЯЙЦА Е НА ДЖЕМА,ЗА КОЕТО МНОГО И БЛАГОДАРЯ,ЗАЩОТО ОЧАРОВАХ ГОСТИТЕ СИ! :flowerlove: