Кътчето на desertrosean :)

Здравейте момичета и в този раздел! :greeneye:

Да ви покажа свършеното за изминалата 2012 година - всички гобленчета са още непрани, негладени и неракмирани, но има време и за това.

Започвам по ред на номерата :gipsy:

Първия ми гоблен - Щастливите коне - избор на майка ми. Може би стоят малко "едро" с кръстат бод, но аз си ги харесвам!

После започнах Сините Макове на Ланарте. Видях ги ушити от една рускиня и много ми харесаха:

2012

Една балеринка на РТО - всъщност тя трябваше да е първия ми гоблен, но когато едновременно получих и конете, тя остана на заден план...

Малка Богородица , синия вариант:

За да разнообразя от синята гама, избоцках това Перминче. Получи се много нежно и на него ших за първи път с метализиран конец:

Продължих с цветното настроение по зимно време с една от магнолиите на Ланарте. Това е и последния ми завършен гоблен за 2012.

2013

След по-малко и от седмица работа, мога да ви покажа топла, топличка и втората магнолия на Ланарте. Шие се направо неусетно.
Тя е и първото ми творение за 2013та :rainbow:

:clap: Много красиви неща си сътворила. С нетърпение чакам следващите :greeneye:

Благодаря ви, момичета! :kissyou:

Ето и последната магнолия на Ланарте - най-сетне готова!

Картички-Покани

Много ви благодаря, момичета! :kissyou:

Да ви покажа първите си картички, които бяха и едновременно покани.
Има какво да се желае още в изпълението, но за следващия път ще знам какви подобрения да внеса :gipsy:.
Все пак, мисля, че успях да изненадам получателите им :confused:...

И малко квилинг опити... (Извинете за качеството на снимката.)
Бях скиптична дали ще оживеят доста дългия път, но поражения почти нямаше. Доволна съм как се получиха - като за първи път :)

Хубава вечер! :rainbow:

Назад