ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата

NIA

Модератор
Реших за етапите да имаме отделна тема,защото участниците не са малко и всеки като покаже по няколко етапа, заедно с коментариите ще се натрупат доста страници.

Ето,че има участник, който или е приключил с коледната треска, или изобщо не се е заразявал с нея и вече е готов с първият си етап.

Има ли и други пъргавелки? :confused:

Последно редактирано:
Браво, момичета, много са ви хубави етапчетата! :clap::clap: Аз няма скоро да покажа етапче, че ме затресе коледната треска!:idea:

Последно редактирано:
:loveglasses:Е, аз съм още на етап -подготовка.:confused:Панамата -отрязана ,поръбена,чакам музата,за да почна :idea:Браво на момичетата:clap::clap:

Момичета, така не се ли издаваме кой какво НЕ шие?:confused:

Не ти разбирам въпроса. Я малко по-точно се изрази. Кой и как се издава?

Може би искаш да кажеш,че коментиращите не са показали етапи?
При толкова много участници, дори по метода на изключването едва ли може да се разбере кой какво шие и не шие.

Да, има логика. А може и заблуждаващо да е. Ако същите хора коментират и своя етап?! И това не е за изключване. :idea:

Всеки ден по един красив етап се показва тук:clap:
Така като ви гледам темпото на шиене,май ще трябва и втори конкурс,
да се подготвя;)

Манка, нека първо този да финализираме.
Що се касае до втория - готова съм веднага да го почнем. Дори и темата съм подготвила. :D Ама едно по едно де, че съвсем горещо ще стане.

Пошегувах се Ния:kissyou: просто се учудих на тези огромни етапи, за толкова кратко време,какви сръчни девойки имаме тук еййй,още веднъж на
двете момичета голямооо:clap:
Айде давайте следващия да му се порадваме:confused:

Още един ентусиаст с етап.

Ама като гледам, още 3 такива етапа и е готов. :confused:

Назад