ГАЛЕРИЯ на конкурсните гоблени

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
На мен ми се струва, че е най-коректно да има няколко победителя в различни категории. Само трябва да се измислят какви точно да са категориите - "Категория Сложнотия", "Категория Чудно оформление", "Категория Префректно изпълнение"... И разни други, които ни дойдат на ум. Мисля, че гоблените станаха прекалено много, за да се излъчи само един победител. Освен това мисля, че може би е добре гласуването да е явно, а не с анкета. Така ще се предотврати регистрирането във форума на много приятели, роднини и колеги на участниците с единствената цел да гласуват за "тяхното гардже".

Eeeее Роси, ти съвсем усложни обстановката. Единственият критерий, по който би трябвало да гласуваме е този, кой как е представил любимият си сезон. Това е. Никога не е ставало въпрос дали гоблена ще е по-сложен за изпълнение или не, дали е голям или малък и особено пък по качество на ушиване-няма как да се определи само от една снимка . Виж - начина, покойто е оформен трябва да се вземе предвид - паспарту, рисувана рамка, или някаква друга,допълнителна декорация по рамката,която да засили въздействието на гоблена би могло да окаже влияние при гласуването. Но това зависи от вкуса и възприятието на всеки гласуващ.
А по отношение на роднини и приятели- ми какво ще е тогава личното удовлетворение на спечелилия такава фалшива победа?! :confused:

Имаме нов участник в конкурса.
ЛУПИНА с гоблен "Зимна приказка".
Гобленът е показан в галерията - пост 3 последният колаж.

БРЕ! Все по-хубави :) Последните ще бъдат първи май ;)
Тези дето последно ще започнат или тези последно записани :D

:goodnews: В галерията има добавен нов участник.

МИРТА с гоблен "Зима в гората".

Ния , нали всеки участник има име на цвете . В галерията се вижда и кой е гоблена.Какъв е проблема да се разделят участващите гоблени в анкети по имената на цветя? Без някакъв ред , без да се делят на сезони и т.н. Произволно разделяне в анкетите.Например ако станем 60 участника, 3 анкети с по 20 имена на цветя. Все пак само ти знаеш зад това име на цвете кой участник стои.А всички виждат кой гоблен е зад това име на цвете.Всеки, който иска да гласува, ще види от кое цвете е ушит харесания от него гоблен и ще търси и в 3-те анкети точно това цвете , за да гласува. И така ще имаме победител още след първото гласуване .
Ох и аз едно обяснение дадох...дано сте разбрали какво пиша :kissyou::kissyou:

Разбрах те какво искаш да кажеш. Но едва ли всеки ще може да се ориентира да гласува по този начин при голям брой участници.Имам предвид тези, които не следят постоянно конкурса, а са влезли инцидентно в темата и са решили да гласуват.Аз вече имам виждане по въпроса, но изчаквам да изтече срока за записване. Все пак ми се иска да се представят равностойни гоблени във всяка група.

В галерията има добавен нов участник - ЛЮТИЧЕ с гоблен "Златна есен".

В галерията има добавени трима нови участника.

РОСЯНКА - с гоблен "Елегантни времена"
ДЕТЕЛИНА - с гоблен "Двама на мотора"
ДРАЦЕНА - с гоблен "Дъждовна вечер"

До сега записаните участници са 60. Но има още 10 дни до крайният срок. Да му мислят колежките от Ст.Загора каква зала ще ни осигурят за изложбата на националната среща. :idea:

В галерията има добавени трима нови участника.

РОСЯНКА - с гоблен "Елегантни времена"
ДЕТЕЛИНА - с гоблен "Двама на мотора"
ДРАЦЕНА - с гоблен "Дъждовна вечер"

До сега записаните участници са 60. Но има още 10 дни до крайният срок. Да му мислят колежките от Ст.Загора каква зала ще ни осигурят за изложбата на националната среща. :idea:

имаме го предвид ,само да са ушити гоблените и да се донесат да се видят на живо пък може и втора анкета да пуснем от дошлите на срещата :D
нали освен другите награди има и награди на публиката на домакините и т.н:kissyou:

Ще ви закараме на стадиона, място и за гоблени и гобленари ехеее, колкото искаш!:D:kissyou:

Аз просто се чудя как ще гласувам накрая...Все нови и нови предизвикателства се появяват!

съжалявам за неудобния въпрос но какви са условията за участие в конкурса благодаря ви

В галерията има добавен нов участник -
ВЕРБЕНА с гоблен ЕСЕН.

Незнам на вас колко ще ви е трудно да гласувате само за един гоблен, ама на мен преди трудния избор стои изборът за начин на гласуване. :greeneye:

Един ден преди края на срока за записване в галерията има добавен нов участник - МАРАНТА с гоблен Artime pescadoras.

В последните часове на последният ден в галерията има добавен нов участник МУШКАТО с гоблен Двама на дюните.

Назад