Отдавна не съм се записвала в тази тема.Шия този подарък с надеждата да успея за неговия празник ,но за съжаление няма да мога.Но все пак е важно желанието с което го шия.
Много сполучлива разработка и се получава много красиво. Желая ти успех в начинанието.:kissyou:
Дай малко повече информация, ако обичаш - на каква панама, с какъв бод го шиеш, какъв размер ще се получи?
Този Св.Мина и на мен най-много ми харесва,моя е по същата предполагам схема, но в друга цветова гама.
Браво за избора , страхотно се получава
На каква панама и какъв бод го шиеш?
Благодаря за подкрепата.Тя е много важна за мен.Helen,Zdrave шия с кръстат бод на 16 каунта.На 14 ми се видя много голям а 18 малък.Според мен размерите ще са 35/35 см.Схемата я имам в два вариянта с Анхор и ДМЦ.Избрах ДМЦ защото в ключа има ламе.Надявам се да ми харесат подаръка :idea:
Благодаря Ви момичета,че надничате в страничката ми и ми давате голям стимул за да завърша иконата по бързо.Но снощи направих едно малко отклонение и реших да спретна едно подаръче на едно малко момиченце ,което на 12 декември ще стане на 40 дни.
Схемата намерих благодарение на pepen :idea:
Много е хубав, честито!Поздравления Сами!!! Харесвам икони! Чудесен е твоят Св. Мина!А някъде има ли качена снимка да го видим съм рамката?:clap::clap::kissyou: