Етапите на бубка

Ох, аз този много го харесвам, но мъжът ми не го харесва , а и имам толкова много проекти за започване и довършване, че до този скоро няма да стигна.
Но пък ще се радвам на твоя и ще следя етапите. До тук е чудесен просто.... :)

Прекрасен гоблен шиеш :clap: :clap: . Давай смело напред - стискам ти палци да имаш повече време за любимото хоби! :kissyou:

Благодаря момичета.:kissyou: Давате ми страхотен стимул. А цветовете са такива благодарение на Росица Бакалова - фирма Български гоблен. Поклон пред тая жена. Прави невероятни неща, комплектовките й са перфектни, схемите също.

Чудесен е !Успех до края!:clap::clap::clap:Като гледам,основно гоблените ти са на Р. Бакалова И аз съм им фен от повече от25-30 години.Да защитим българското!:D

Не съм качвала етапи от слънчогледите, защото 1 седмица се боря с моя пръв Дименшънс. :baby:Докарах го до контурния бод и реших да се похваля. Панамата я направих на баница, не знам как ще се справя с контура, но ми е доста интересно:confused:
http://bubastoyan.snimka.bg/other/etapi.699996.28462135

Много симпатично гобленче. А на Дименшънс контурите си заслужават нервите. Виж как се променя гобленът с контур :)

Много благодаря за окуражаването. Аз все си мислех, че нещо не правя както трябва.:baby: А сега съм малко по спокойна :kissyou:

Назад