Едно малко етапче от мен

• Началник на темата Началник на темата abazova_s
  • Начална дата Начална дата
Много свежо!:clap:Но не ни залъгвай с тези - малките етапи.Покажи до къде стигна с големите проекти.Скоро не си показвала нищо от тях.В очакване съм

И аз като Светлето да те по сръчкам за прекрасната есен и ниагарата.:kissyou::kissyou::kissyou:

Покажи какво трябва да се получи в завършен вид. И да наистина проверявам от време на време темичките ти, ама не виждам ново от онези красиви пейзажи.

Янче,ще се получи това.Понеже не ми се шие жълт фон шия на тази панама.Това е поредния ми подарък,но дали ще успея да го свърша на време малко е под въпрос.Това черното еднообразие направо ме изнервя.:confused:

Светле,уших нещо по сериозно и сега ще го кача в Творбите.Не съм бездействала съвсем.Лиле ,колкото до моите по сериозни работи ще почакат още малко защото плановете ми малко се пообъркаха.:kissyou:

Благодаря ви момичета ,че надничате в страничката ми.Това еднообразно шиене много ми тежи но напредвам с ускорена скорост.Момичето излита на 7 ми август ,дотогава трябва да съм облякла подаръчето си в рамка:idea:

Токущо огладено и нямам търпение да го споделя с вас момичета.С вашата подкрепа успях.В понеделник отива за рамка.:idea:

:D:clap::clap:Допада ми,много е нежно.:idea:Ако не ти е трудно ,може да ми метнеш схемичката:upbeer:благодаря.

Светле,големите проекти оставих за есен.В тази жега нищо сериозно не ми се подхваща.Сега е сезона на подаръците :D Снощи след като се отчетох веднага захванах още едно подаръче което ще отлети на същото място.Утре и то ще отиде за рамка.Ето го и него :confused:

Назад