Моите неща и проекти

• Началник на темата Началник на темата Nuriko
  • Начална дата Начална дата
Реших да споделя с повече хора това, което правя и което си представям.
Нямам много готови гоблени, но имам богата фантазия и ми харесва да я споделям.

Това е нещо, което правя в момента. Героят се казва Лука от една манга дето много харесвам.
В блога ми има повече инфо, но тук поне ви показвам снимките.

Това е как ще изглежда като готов.
1.JPG

Това е оригиналната снимка:
Goodbye2.jpg

Тук може да откриете схемата.
http://mytapestry-love.blogspot.com/2012/05/blog-post_20.html

Поработи повече върху изчистване на цветовете и бодовете.Също така и върху ясното очертаване на лицата и детайлите....
Иначе поздравления за това което правиш :)

Поработи повече върху изчистване на цветовете и бодовете.Също така и върху ясното очертаване на лицата и детайлите....
Иначе поздравления за това което правиш :)

Повечето неща тук са само проекти който показвам как ще изглеждат и готови.
В момента работя върху две неща - едното е ангелът от първият пост, другото е една картина, която още не съм снимала, за да си покажа направо и процеса на работа. Но скоро ще го направя.

По принцип харесвам изчистените цветове, но за тези сладури до момента главната ми цел е да покажа и самата творба, не само гоблена. От тук идват и разминаванията в творбите и гоблените. Няма как да стане съвършена освен ако не ги правя в огромни размери, а аз ги правя за да бъдат после големи примерно А4

Привет, хубаво е, че опитваш.
Ето обаче моето мнение ....... долавям негативен нюанс в проектите. Струва ми се, че дори влагайки положителни емоции докато се избродира някоя от картинките, пак няма да има излъчване ....

Е, засега са само проекти. Както споменах в момента работя върху Лука и още един, който още не съм споделила. Негативни емоции... от моя страна няма, но аз се кефя само при спомена на героя Лука, който е разпътан от четири коня, със счупени крайници, кръв навсякъде, докато умира. И си мисли, че е убил един от лошите, но той се оказва жив и завзема тялото му за да го използва години наред срещу любимите му.

Или този втория - този окован сладур е просто върхувон. Оковите и детайлите са страхотни, но ако искам да ги пресъздам всичките ще ми трябва гоблен поне 50 на 50 квадрата.

Просто съм гаднярка.

Ето още нещо мое. Любимата ми снимка. Или поне една от най-любимите.

Последно редактирано от модератор:
Nuriko ще ви помоля да прикачвате по-малки картинки,аз ви поправих едни пост номер 14,разпъвате много стр..Който иска да го види в голям размер,просто да кликне на картинката:idea:

Сори ако размерите са големи, ще се постарая в бъдещите.

А на предните въпроси дали съм направила нещо, да и ето един от тях. Снимката не е много добра, но ще видите за кой става дума.

my_fallen_angel___lute_by_shanara_love-d5kjzn5.jpg

За сега сте извинена,но до ден два гледайте да ги оправите.

Ние виждаме добре,не мисля че е нужно всеки път да прикачвате огромни картинки,а аз да минавам след вас и да ги оправям.В по-горния пост мисля че ви помолих за това,така че ако обичате намалете ги вие!!!:greeneye:
За сега сте извинена,но до ден два гледайте да ги оправите.

Назад