търся конец...

• Началник на темата Началник на темата sneji
  • Начална дата Начална дата
Здравейте!Търся конец Анхор Марлит 800.Може ли някой да ми каже откъде да го купя?Намерих го в един сайт,но се оказа,че го няма,защото ставала трудно доставката.При нас пък въобще не са и чували за такъв конец...и естествено го няма в магазина...
Много ще съм благодарна,ако някой ми помогне!!!

Здравейте!Търся конец Анхор Марлит 800.Може ли някой да ми каже откъде да го купя?Намерих го в един сайт,но се оказа,че го няма,защото ставала трудно доставката.При нас пък въобще не са и чували за такъв конец...и естествено го няма в магазина...
Много ще съм благодарна,ако някой ми помогне!!!

Пиши ми на лични, мога да ти го поръчам и изпратя :)

Като цвят да, ама Марлита е копринен конец, доколкото си спомням, и е по-лъскав. Ефекта ще се промени

И този е копринен и лъскав, почти същият е, позвах го в Spring ride на Ланарте, беше ми препоръчан точно вместо този Мерлит.

Извинявам се за объркването, грешката е моя,DMC конецът е S5200, ето и снимка:

Здравейте,
търся мулине ДМС №762 от стара партида. Защото сблъсках се с много неприятен проблем.
Шия гоблена SC 306 Wueduk and Ersteintyrol. Започнах го преди 2-3 години, но тогава не си купих необходимия брой мулинета. Сега се оказва, че ДМС са сменили гамата на някои от цветовете. В това число се оказва, че е и този цвят. Мулинетата, които съм си купила в началото са със серийни номера 8106027 и 5427024. Преди седмица си купих мулине със сериен номер 6606036G. Не съм търсила на други места, но си мисля, че новия цвят има буква в края на серията. Ако някой може да ми помогне да намеря този цвят от стара партида, ще му бъда много благодарна.

Последно редактирано:
Устройваме идеално.
Извинявай за късния отговор.
Трябва само да се уточним как да стане изпращането. Може по куриер с наложен платеж. Мога на лично съобщение да ти пратя адреса си.

въпрос за марка конци

Здравейте всички, някой знае ли каква марка са конците на това гобленче. Може ли някой да ми помогне да ги превърна в DMC или АРИАДНА. Благодаря предварително mimagen4eva@abv.bg

Назад