ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Осем дни...какво ли още ще се сетим ....последни бодове, последни процеси по уточнения на пътуване...Като казах пътуване, та се сетих за едни трамвайни приключения.:D

Напомняме, че днес е последният срок за записване

emoticon-lightbulb.gif

понеже ме е повлякла предизборната вихрушка и направо изключих за срещата! Пишете ни 3 бройки за срещата само! Аз се чудех за вечерята, но ще остана само със дневната среща!

Осем дни...какво ли още ще се сетим ....последни бодове, последни процеси по уточнения на пътуване...Като казах пътуване, та се сетих за едни трамвайни приключения.:D

Как Ви изпуснах аз тогава, ама нали бяхме с Варненки, поне тях ги спасихме от загубване! Във ВТ няма трамваи, внимавайте да не ви търсим по Търново! Аз също бих се изгубила в старата столица, спасява ме факта, че рейса спира ДО хотела - иначе ..... забихме към бирената фабрика:D

То остава в бирената да се набутате, а момичетата от Г.Оряховица с пълни чанти с горнооряховски суджук да ви последват........

Нищо пък не пречи да направим срещата в бирената, момичета! Мезето ще го осигурим и музиката също! К`во му трябва на човек? :D:D :D

Ах,момичета, как ви завиждам! :(За съжаление, не мога да се освободя за срещата и ще следя във форума за всички новини и ще чакам много снимки! Пожелавам на всички да се забавляват и да се заредите с много положителни емоции!:kissyou:

Привет! :)
Аз се отказвам от вечерята, възникна ми ангажимент вечерта. Оставам само със срещата + 1 приятелка ще съм :)

ОТНОСНО НАСТАНЯВАНЕТО В ХОТЕЛА

Персоналът отговаря стандартно, че настаняването е от 14.00 часа.
Бъдете спокойни, ще ви настанят в момента , в който пристигнете :)

Току-що Блъди Мери ме помоли да заявя участие от нейно име.А Захар се отписва, нападнал я ангажимент.

Такаааааааааааа, понеже варненки откриха списъка на участниците, подобаващо ще е и да го завършат.:idea:

Последните две участнички са също от Варна и бих добавила само - още две бъдещи пеперудки от рояка. :D

Статус
Not open for further replies.
Назад