ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:idea: Е, хайде и аз да се запиша +1, с всички екстри. Ако всичко се нареди, още от петък ще сме във Велико Търново.

Я, кажете в колко часа ще има от организаторите в хотела.Не съм от тези дето отиват в последната минута.
От колко ще почне настаняването .От 12 ли??

Сиса, много оптимистично ми звучи 15 минути? За баджове, подреждане на гоблени, записване? и то за 100 човека :confused: 8 броя от София ще сме във ВТ към 11 часа, да има време и за :coffee:, хотелът е зад автогарата, така че няма да се лутаме из града - направо минаваме на веселата част...

Е, предполагам, че не всички ще дойдат в последната минута и затова казвам, че последните поне 15 мин.по-рано трябва да са там.
В хотела ще има хора от 8 часа.

O
ще 10 дена....Време достатъчно да решите кой от всичките си прекрасни гоблени или други творби ще покажете на Срещата, та всички да им се порадваме!

Последно редактирано:
извинявам се на организаторите ,че толкова късно пущам заявката си -бях решила , че на тази среща ще дойда но не знаех дали ще остана вечерта
сега вече е решено -запазете ми една стая с две легла и всички екстри-вечеря и закуска за двама :kissyou:
п.п това ми е първа среща и ме извенете за питането парите на място ли като пристигна или предварително трябва да се изпратят ?

При настаняването си плащате хотела , а в друга зала ще събирам парите за входа, кафе-паузата и вечерята.

Оше 9 дни...Вече сте решили какво ще покажете... но не е рамкирано. Аз ще се опитам на един от моите нерамкирани да позашия покрая едноцветна дантела.Дизайнът ми го подсказва, а и ще има някакъв естетичен вид...

Промяна в плана:!::!::!:

Пак се записвам, но + един човек в двойна стая със закуска... и с вечерен купон!:wine:

Айййййдееееее...
Време не остана!
Идвамеееееееее!

Статус
Not open for further replies.
Назад