ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
СПИСЪК НА ЗАЯВИЛИТЕ УЧАСТИЕ:

14. doris +2 (Джак и Джони) :) - хотел (+ закуска)
:D Сега виждам нанесените корекции?!
А сега поясните за мен кои са тези Джак и Джони, че прикалено много говорите за те:D А само аз нямам представа:-|
Може те млади и красиви (ой стига стига, нищо че съм омъжена, само да погледам)

П.С. знам, знам любопитство не найхубова моята черта:gipsy:

А сега поясните за мен кои са тези Джак и Джони, че прикалено много говорите за те:D А само аз нямам представа:-|

П.С. знам, знам любопитство не найхубова моята черта

Оля ето го Джони

а за другия се сещай :idea:

П.С. знам, знам любопитство не найхубова моята черта

Предпочитам "по- старички" над 25годишни:idea::gipsy::kissyou:

Оля по-добре не питай :kissyou:
Ела на срещата и всичко ще ти се изясни :D

извинете за невежеството но не разбрах какви са условията за участие и как ще се провежда изложбата ако някъде мога да прочета насочете ме предварително се извинявам още веднъж блгодаря ви момичета

Милички,записвам мен и съпруга ми за нощувка. Още една дама гобленарка иска да дойде с нас,но в момента изчаква новини за един ангажимент.
Мен - с всички останали екстри.Не знам дали ще имам нещо ново ушито за показване,но ще гледам вашите неща с голямо удоволствие....

Е Диде нали ще покажем робините.С нетърпение чакам този ден да се запозная с всички вас.:kissyou:

Вече време не остана!Може ли и нас да запишете?Ние сме: ralli и sunnyto.Запишете ни в двойна стая с всички екстри вечеря,закуска...:kissyou:

Една корекция - съпругът ми се отказа да идва,но две дами от Силистра ще дойдат.От форума са.
galq_ivo - нощувка+закуска+вечеря + всичко
Vili_SS - нощувка+закуска+вечеря+ всичко
Аз си оставам записана с всички екстри. За първи път няма да бъда сама на Национална среща.....Толкова се радвам!!!!!

Четвърга национална среща

Моля включете още една членка от Варненската група-ГЕРГАНА ИВАНОВА-пълен комплект.:kissyou:

Запишете и мен, но само за деня, без нощувка и вечеря.

И да питам трябва ли задължително да нося гоблен. Разбрах, че ако носим трябва да са до 3 броя, но никъде не пише дали е задължително носенето на гоблен.

Статус
Not open for further replies.
Назад