Гоблените на Пенка

• Началник на темата Началник на темата penka000
  • Начална дата Начална дата
:clap:за богатата колекция която сподели с нас разгледах я с удоволствие видях гоблени които не съм виждала и искрено ти завиждам за чудесните рамки и се надявам и занапред да показваш нещо по-различно :kissyou:

Великолепен гоблен! Толкова изразителни образи, много ефектен, поздравления! Не мога да му се нагледам :clap::clap::clap:

:clap:за богатата колекция която сподели с нас разгледах я с удоволствие видях гоблени които не съм виждала и искрено ти завиждам за чудесните рамки и се надявам и занапред да показваш нещо по-различно :kissyou:

Благодаря за хубавите думи:kissyou:!И аз се надявам да поушия още няколко.За сега шия без очила,но ако ми се наложи да сложа сигурно ще спра...:D Дай Боже да е на по-късен етап...

Прекрасен е,струвал си е всяко бодче:clap:с какви конци си го шила?

Много красиви гоблени!!!Особено последния,много красив и с много хубави цветове! Красиви са и щампите /не съм виждала такива/.Успех,а колкото до очилата и аз смятах да спра,когато сложа очила,но все още ми се бродира - това ме успокоява и ми е много приятно!!!
:clap::D:clap:

Твоята страничка разглеждам за първи път.Не знам как съм изтървала тези красоти.Всички гоблени са прекрасни за рамките да не говорим.Вратата към рая виждам за първи път ушита но е много красиво.:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:Много красива и голяма колекция. Особено ми допаднаха гоблените с кончета :idea:.

Назад