Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Още веднъж благодаря на Всички , които отделихте време и разгледахте страничката ни:kissyou:

Мънистената Есен от дъщеря ми , а на моята мънистена икона още не може да и дойде редът.

и да си кача в страничката рамкирана Венеция

:clap:изпревари ме да я рамкираш станала е много хубава , аз чакам Оля да донесе новата и като я ушия тогава ще видя коя ще си оставя за мен за да я рамкирам -какво почна или вече го свърши ? :kissyou:

Истинско удоволствие е за мен да надниквам в тази страничка.:loveglasses: Поздравления на двете - майка и дъщеря, за прекрасните нови попълнения. :clap::clap:Росе, изборът ти на рамка за Венеция е перфектен. :kissyou:

:clap:изпревари ме да я рамкираш станала е много хубава , аз чакам Оля да донесе новата и като я ушия тогава ще видя коя ще си оставя за мен за да я рамкирам -какво почна или вече го свърши ? :kissyou:

Желка , малко ме надценяваш , след Венеция започнах гоблен пак на Luca-s , но е доста големичък , а и напоследък другите ангажименти ми се поувеличиха , което значи ,че до края на август със сигурност нама да го ушия

За всички които посетихте страничката ни

Роси разбрах ,че купи два на лука но не разбрах кои и сега кой шиеш -подскажи малко :rezando:
хич не те надценявам за нула време уши Венецията нали и аз я ших и знам колко време ми отне -да си жива и здрава много си сръчна и продължавай да ни радваш с хубави гоблени :kissyou:

Приказна колекция!Поздравявам те за лебедите и Венецията,а с тези рамки са чудесни!:clap::clap::clap:

Прекрасно! :clap: Толкова красоти съм изтървала, но днес им се насладих с удоволствие :kissyou:

Прочетох в съседският форум ,че лебедово семейство е много хубав семеен символ и си извадих от рулото моят , който е шит не тази година и го рамкирах

и една графика , която е при новият си притежател

Роси,независимо кога са шити ,новата премяна на лебедовото семейство е много красива.А подаръкът е много стилен-дай боже всекиму такъв приятел.

честито ново попълнение и добре ще си поснат с другите лебеди
и с нетърпение чакаме следващото :kissyou:

ANIMONI , zhak , благодаря , че надникнахте при мен
zhak , знам какво очакваш да видиш , но ще е около краят на септември , не иска сам да се ушие а аз не мога да му отделя време

Това лебедово семейство ми е в близките планове...много ми харесва. Твоят гоблен е станал много добре,с много добри цветове. :clap: Оригинал ли е? Ако не, може ли да ми пратиш подбора на конците. danigalinova2003@abv.bg

Назад