Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
В рамка Рогоблена е още по-красив ( ако това е възможно, разбира се) :idea: . А за яйчицата, вече си станала професионалист, разкошни са :clap: . Но най-много ме впечатли кутията, това някаква специална кутия за монтиране на бродерия ли е, и от къде се намират такива ? :kissyou:

m_rija , кутията купих от Джъмбо , капакът и е пригоден за снимка , и лесно се пъха бродериика .

Благодаря на всички за прекрасните отзиви , Лили а на теб за прекрасните пожелания :kissyou:

HAET -а на дъщеря ми изпран и изгладен ,
лице и гръб

следват малко мой , които бледнеят пред този , но да Ви ги покажа ......

Една икона , за която благодаря на Маржи

няколко великденски зайчета

и готвача в рамка

Роси,твоята страничка ще се пръсне по шевовете от великденски красоти:idea:Всичко избродирано е перфектно,а гоблена на щерката е -върхът:clap:Златни ръце имаш,а аз винаги съм се възхищавала на всичко сътворено от теб:kissyou:

Роси, гобленът на дъщеря ти е наистина изумителен. А твоите нови великденски попълнения и този чаровен готвач носят толкова настроение. Особено се зарадвах да видя иконата вече ушита. :clap::clap::kissyou:

Роси, в лицето на дъщеря ти имаш не само достоен наследник, но и сериозна конкуренция :D
А сега - без шега - и двете сте невероятни- такова количество красоти сте сътворили, че не знам някой друг дали ще може да ви стигне и за пет живота :kissyou:

Фен съм на Хаед и наблюдавах етапите в "Хаед" темата на произведението на дъщеря ти. Честито и голямо БРАВО!:clap: Едно не мога да разбера, как успявате да докарате този гръб, още повече на Хаед:confused: Има опасност да объркат лицето когато ти го рамкирват и да ти го сложат наопъки:D Някой беше споделил преди време за такъв случай, така че много хубаво не винаги е на хубаво, да знаеш:D

Възхитена съм от Хаеда! Браво на дъщеричката. И твоите нови попълнения, прекрасни както винаги. :clap::kissyou:

Роси, днес разгледах последните сътворени от теб и дъщеря ти гоблени...малко е да кажа, че съм впечатлена...поздравявам те за избора на моделите...рамките и оформлението също много ми харесаха...особено рамката на иконата на Солария...а за бързината, с която бродираш момичетата са казали всичко...с две думи, възхитена съм...продължавай в този дух и с такъв ентусиазъм...
До сега не съм оставяла мнението си, но често разглеждам страничката ти. Благодаря за радостта, удоволствието и насладата, които оставиха у мен творенията ти... :kissyou:...

Поздравления на дъщеря ти за красивия и труден гоблен. Поздравления и на теб, защото и за малките гоблени има място под слънцето.

Лелееееееееееее кога успя бе жена.Много е готино.:clap::clap::clap:
Роси ако го имаш на компа били го изпратила на мен.:kissyou:

:clap: не се учудвам от бързината ти вече ако не се появи нещо почвам да се притеснявам :gipsy:
много е хубав на тонирана панама ли го ши ?

Много е хубаво новотот ти творение!Чак ми се допи вино!:D:clap::clap::kissyou:И е с толкова свежи цветове. Дали няма да е нахално и аз да помоля за схемичката?

Роси, чуден е! Моята слабост гроздето и виното. Оставих го на десктопа да му се любувам. :clap::kissyou: Дали ще мога и аз да се наредя за схемичката?

Чудесен :clap::clap::clap::clap:
Виното е добра идея за загряване в този студ...... :gipsy:

Назад