Гоблените на drmagi

• Началник на темата Началник на темата drmagi
  • Начална дата Начална дата
Зимен параклис

Това е Зимният параклис, който аз започнах преди 7-8 години, а майка ми го довърши. Сложих го в рамка за коледен подарък за дома на родителите ми.

Tова са калинки за дъщеря ми. Промених цветовата гама, защото беше в ръждиво-оранжеви цветове, а аз реших да ги направя в червени цветове. Пренаборът беше направен от жена от Русия, защото схемата беше лоша и трудна за шиене

Тези калинки ги дължа на отзивчивостта на момичета от форума, които ми направиха пренабора, а цветовете съм си ги измислила аз. Благодаря Ви момичета за схемата.:kissyou:

ОХ ТЕЗИ КАЛИНКИ СА СТРАХОТНИ.МОЖЕ ЛИ ДА ТЕ ПОМОЛЯ ЗА СХЕМАТА, ЧЕ И АЗ СИ ИМАМ СЕСТРА И ПЛЕМЕННИЧКА С ТОВА ИМЕ.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОВА КОЕТО СИ ПОКАЗАЛА.

А тези двата схемите ми ги направи срещу заплащане Татяна Ворознева от gallery.ru. http://vorozheya.gallery.ru/ Картинките са от една много стара книжка.

Последно редактирано:
А следващите са стари гоблени със нова премяна, които подарих на леля ми за Коледа и рождения и ден.

A това са последните ми гоблени от серията "стоматологични" - "Зъбчо с четка" и "Феята на последния зъб"

Маги,поздравления за прекрасната стоматологична поредица:clap:Двете зъбчета с ябълка ме плениха,изглеждат прекрасно:idea:,а"Феята на последния зъб" породи сериозен размисъл у мен:loveglasses:,много е готина!

Особено ми хареса червеното паспарту ;) с нежни розички които елегантно загатват за себе си :clap:

Един букет, който скоро ще ви покажа в рамка. Това ще е подарък за класната ми, по случай 20 години от завършването ни

Назад