Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата do_ni
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета и момчета,
започвам новата година с 2-3 ушити набързо гобленчета. Като си разглеждам колекцията явно се разграничават два периода: преди и след като открих този прекрасен форум. След оригиналните Вилерови гоблени, които са си класика, сега шия само на неразграфена панама и не особено сложни неща, които намирам благодарение на вас. Малкото лято, което ми се губеше вече е на линия.

бебе

Зълва ми очаква бебе, което да е живот и здраве ще се появи чаааак през лятото, но започнах да се подготвям от сега. А. нямам търпение да се похваля какво шия. Едва - едва е започнато, но е много сладко, нали? Дано само бъдещата майка да не се рови из този форум, че ще се развали изненадата.

Последно редактирано:
Ех, напоследък, седя доста във форума и пак има темички, които са ми обягнали :D, мн е сладък бебока, дай повече инфо за него :baby:

Това е снимка на схемата, от която шия. Цветовете са 12 на брой, като допълнително има 4 знака, които са комбинация от два цвята. Схемата е от руски сайт, не помня обаче точно кой. Ако някой я иска да пише на ЛС.

Това е снимка на схемата, от която шия. Цветовете са 12 на брой, като допълнително има 4 знака, които са комбинация от два цвята. Схемата е от руски сайт, не помня обаче точно кой. Ако някой я иска да пише на ЛС.

:clap::clap::clap:Поклон пред всичко което си направила!Невероятно е!

Бебчето е много сладко и много добре се получава като цветове. Летните гоблени са наистина слънчеви и с много настроение. А текста към тях имах чувството че съм го писала аз.

Бебчето е много сладко и много добре се получава като цветове. Летните гоблени са наистина слънчеви и с много настроение. А текста към тях имах чувството че съм го писала аз.

Диана, в интерес на истината от страничката ти видях ушити двете летни пейзажчета, които бяха за подарък на твоя приятелка. Сигурна съм, че на всички, които се срещат с този форум им се иска да ушият, колкото се може повече неща.

Срамота е, че толкова бавно напредвам с шиенето, но свободното ми време напоследък е все по-малко. Макар и рядко бодвам по бебока, а междувременно с дъщеря ми изработваме и много картички за всички празници.

На никой гоблен не съм видяла надпис "Ушит от 19ХХ до 20ХХ година" - важното е удоволствието от шиенето и удовлетвореността от ушитото. А картичките са много слънчеви и създават прекрасно настроение!!!

Kартичките са станали перфектни:loveglasses:, двете гобленчета с цветята много ми допаднаха:clap:!:kissyou:

готово

Пролетта доведе и щъркела. Това беше! Мисля, че резултатът си заслужава усилията.

Назад