За любителите на Golden Kite

Здравейте. Започнах шиенето на The Accolade 392, но тъй като не закупих всички необходими конци на веднъж се сблъсках със следния проблем, конец номер 3773 вече го нямало, а на негово място ми казват, че е номер 407, но в легендата има знаци и с 3773 и с 407, та въпроса ми е можете ли да ми кажете с кой номер да заменя 3773 или и двата знака да ги шия с 407?

Двата цвята имат разлика,макар и не много голяма.Сега си погледнах остатъците от конци,аз съм заменяла ДМЦ 3773 с Анхор 1008.

Малко да съживя темата.
Продължението на 1505.Ушити 75 листа,остават още 29,а как само се уморих от тези листа:D

и без светкавица

С или без светкавица - гобленът е много красив.А"Биондина" на Эстэ големият или малкият модел си закупихте?

poepie,за съжаление,финала е много далеч.Заседнах в тия листа.Шия,шия,а нямат край.
Penka_86,моята Биондина е малкият размер.Чака си реда след този.

Здравейте мили приятели, отдавна не съм се разписвала тук - големи красоти създавате! Аз си дадох дълга почивка от бродирането, къде по здравословни причини, къде заради битови проблеми, но след Golden Kite май не ми се шие друго. Последно уших Тюркоазената вълна и подарих на дъщеря си, а сега съм хвърлила мерак на едни рози - 2079 . La France Roses. Някой шил ли го е, кажете какви са ви впечатленията? Ако някой има схемата с радост бих я започнала.

Чудесно е, че се завръщаш към бродирането с желание за ГК...изпратих ти схемата...на лични ще намериш няколко линка...разгледай и прецени сама дали си струва...

Здравейте мили приятели, отдавна не съм се разписвала тук - големи красоти създавате! Аз си дадох дълга почивка от бродирането, къде по здравословни причини, къде заради битови проблеми, но след Golden Kite май не ми се шие друго. Последно уших Тюркоазената вълна и подарих на дъщеря си, а сега съм хвърлила мерак на едни рози - 2079 . La France Roses. Някой шил ли го е, кажете какви са ви впечатленията? Ако някой има схемата с радост бих я започнала.

Френските рози са страхотен гоблен, много го харесвам- той е в основния ми списък от 4-5 гоблена които задължително искам да ушия! Харесва ми и нестандартната му издължена форма, по едно време аха да го комплектовам, даже и място му бях намерила което да краси :loveglasses: Когато излезе схемата преди около 4 години, рускините буквално му се нахвърлиха, така че в "Осинка" имаше доста етапи, а и много бързо го ушиха някои!
И аз след като вече съм шила многоцветни дизайни не мога да подхвана нищо с по-малко от 150 цвята:D
Имам схемата някъде из архивите ми, но виждам че вече са ти я изпратили.... С нетърпение ще очаквам етапите и мнението ти за схемата!

ПП Заради твоята тюркоазена вълна, аз се заоглеждах за морски пейзажи и си харесах един гоблен , но не и разработката на ГК по въпросната картина, стигнах до там че и индивидуален проект си поръчах.... Та в момента шия едно море и скоро няма излизане от там... Всъщност остана само небе, ама какво небе- с 50-60 цвята и единични бодове....мъка :(

Момичета, здравейте.
Имам нужда от помощ за схемата на една красота на фирма Golden kite - номер 2974.
Не успявам да я намеря. Преглед на прикачен файл 180123
Много съм го харесала и искам този да е следващият ми проект.
Благодаря предварително. :kissyou:

ya-ya, благодаря, писах в Осинка. Но най-вероятно все още я няма схемата. Ще чакам търпеливо. :kissyou:

И аз днес ги помолих за схемата, но още няма отговор! Красив пейзаж, поне на снимката!
В ляво обаче има един доста тъмен участък, а съм разбрала че рускините подхождат с голямо внимание към такива :confused: И по върховете тази мъгла ще се шие много трудно- то при ГК лесно няма де, но все пак!

ПП Да ви попитам, има ли някъде на сайта на ГК поленце в което да се въвежда номерът на търсения модел? Преди имаше, а сега не виждам такова нещо.

И аз днес ги помолих за схемата, но още няма отговор! Красив пейзаж, поне на снимката!
В ляво обаче има един доста тъмен участък, а съм разбрала че рускините подхождат с голямо внимание към такива :confused: И по върховете тази мъгла ще се шие много трудно- то при ГК лесно няма де, но все пак!

ПП Да ви попитам, има ли някъде на сайта на ГК поленце в което да се въвежда номерът на търсения модел? Преди имаше, а сега не виждам такова нещо.
Eveline, благодаря за помощта.
Като не стане с тази красота ще бъде Римская регата на Есте. :kissyou:

Здравейте,мили момичета!Преди време уших Венеция на ГК,но понеже аз шия гобленов бод на българска панама гоблена ми става на една страна.Искам да попитам дали шиете на стан,удобен ли,откъде сте си го поръчали?Ако не шиете на стан какво бихте ме посъветвали,защото сега смятам да започна гората и не ми се иска пак така да се получи.Приемам всякакви съвети за панама и
бод.Благодаря ви за отделеното време!

Назад