обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
да ви се похваля :D
днес си го взех

Искам да попитам, тъй като за първи път ще шия рогоблен-как се шие той 1:1 ли и на гърба с чертички ли да бъде? На тази панама ли да го шия или на разграфена българска панама? Дали ще ми стигнат конците за българската панама?Какво ще ме посъветвате? благодаря ви предварително:kissyou:

да ви се похваля :D
днес си го взех

Искам да попитам, тъй като за първи път ще шия рогоблен-как се шие той 1:1 ли и на гърба с чертички ли да бъде? На тази панама ли да го шия или на разграфена българска панама? Дали ще ми стигнат конците за българската панама?Какво ще ме посъветвате? благодаря ви предварително:kissyou:

Аз го ших на неразграфена бълг.панама.Конците стигат и остават.

момичета, за малко ме нямаше. виждам че Манка е разяснила, Снежана е майка ми. няма грешка в адреса и скоро всички ще си ги получите. още малко търпение

jumper благодаря на теб и майка ти.Получих си гоблените-прекрасни са ми.Сега остава да ги ушия,че ще дойде време за следващата поръчка....Още веднъж-много благодаря!
Да поискам и съвет-на оригиналната панама ли да ги шия или на българска!На Рогоблен не съм шила и панамата ми се струва доста твърда!

знам че не всеки харесва румънската панама. ако не те кефи си вземи бг панама

Аз уших един гоблен на румънска панама,става чудесно.Шие се 1:1.Отначало малко е твърдичка панамката,но после поомеква,свиква се .Снежи,тези дни ще изпратя паричките,чакам заплата:))

jumper благодаря на теб и майка ти.Получих си гоблените-прекрасни са ми.Сега остава да ги ушия,че ще дойде време за следващата поръчка....Още веднъж-много благодаря!
Да поискам и съвет-на оригиналната панама ли да ги шия или на българска!На Рогоблен не съм шила и панамата ми се струва доста твърда!

И на мен ми се видя трудничко да шия на оригиналната панама и затова си взех българска. Става по-лесно, но е въпрос на личен избор.

Получих снощи пакетче и тази сутрин изпратих паричките! Благодаря, jumper и Снежи! :kissyou:

Благодаря ти, Jumper :kissyou: Днес си получих и моите гобленчета, нямам търпение да ви ги покажа а и да ги започна :-)

Май само аз и Лили не сме получили гоблени..Jumper,дали днес или утре ще ги имаме,за да им се радваме?

Аз вече мога да се похваля че получих гоблените си.Благодаря на Снежи и на Джемпърчето.:kissyou:

Назад