обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
И аз съм като Лили.Ще чакам да кажеш колко да пращам по пощата.
Честит 8-ми март!

рогоблен

Моля да заплатя Христос -по пощата.Като отида да го взема и веднага ще пусна запис.Благодаря.
Masha

:hello::flowerlove:ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ МИМИЧЕТА И ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ПОДАРЪЧЕТАТА!!!!!:wine:На мен ми е по удобно по ЕКОНT но ако не може и аз ще чакам да ми кажеш колко парички трябва да изпратя и ще платя по пощата:kissyou:

Последно редактирано:
аз ще платя по банков път. Само ми кажи за основание във вносната бележка какво да напиша.

радвам се. аз ще платя по пощата, имам промяна в адреса и също така да питам начина на изпращане на поръчката и съответно заплащането, с наложен платеж ли може или е по-лесно сумата със запис да бъде заплатена.

рогоблен

Много се радвам , и аз ще платя по пощата само кажи кога дати дам адреса за доставка! Много благодаря :kissyou:

момичета рогоблен дойде. криф ще се забви :(
нека тези които искат да платят по банков път ми пратят съобщение за да им дам данните. другите изчакайте малко

Писах и ЛС, ама после нямах форум и незнам дали е пристигнало :gipsy:

Аз плащам по банков път, чакам отговор :kissyou:

jumper , аз ти писах два пъти на ЛС да ми пратиш сметката ти , днес да ти преведа парите , но не получих отговор , а утре съм в командировка и ще бъде чак в петък .
Моля те прати ми точната сума която да ти преведа и с- ката ти .

момичета, имам една молба
като си давате адресите пишете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 3 имена и пощенски код. с 2 имена не мога да ги пращам препоръчано, пощаджийката не иска, а непрепоръчани не искам да пускам

jumper здравей, нещо не мога да ти пиша лс, май имаш много писма доколкото разбрах
днес ти внесох парите от името на Екатерина Цветкова.
Рогоблен 6.62
Адресът ще ти дам на фирмата в която работя:
Биотекс ЕООД
ул.Цанко Церковски"16, ет5
гр.Плевен, пощенски код 5800
за Екатерина Мирославова Цветкова

Назад