обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Благодаря много за информацията:kissyou:И аз така предполагах,но си е друго да го потвърди някой по вещ с материала.А сега ще бягам да ти поръчам на ЛС.

Гоблените на фирма Криф имат в схемите ключ на конците в ДМЦ,АНХОР И ПУПЕТС.Имам наполовина ушит техен гоблен и съм доволна от това което се получава.Гобленът е готов комплект.

Момичета, не се лъжете да купувате само схеми на Криф, ключът в ДМЦ, Анкор и Пъпетс няма нищо общо с техните конци.

Момичета, не се лъжете да купувате само схеми на Криф, ключът в ДМЦ, Анкор и Пъпетс няма нищо общо с техните конци.

За това съм напълно съгласна.Като гледам етапите на гоблените на момичетата които шият по оригинални комплектовки на Рогоблен и Криф съм изумена от цветовете и наситеността.Именно за това се запалих и аз по тях:D

за рогоблена

Джъмпер, пак съм аз. в ЛС забравих да пиша, че искам комплектовката на №5.41 със схема, панама и конци, но мисля, че това се подразбира. извинявай, ако съм ти досадила. пожелавам приятен ден на всички. :flowerlove:

който не е написал изрично какво иска, го разбирам като комплект. никой не ми е досадил, питайте си спокойно :kissyou:

Този път и аз се включвам в поръчката:idea: Рогоблен 7.64

Последно редактирано:
И аз този път ще си поръчам 6.87 и 6.09-комплекти. jumper колко да приготвя,че ми е за първи път и не съм много на ясно! :confused:

Здравейте!
Много късно ви открих темичката, но ще се включа и аз за следваща поръчка евентуално. Искам да попитам, колко горе долу излизат транспортните разходи над цената на гоблена?

момичета рогоблен дойде. криф ще се забви :(
нека тези които искат да платят по банков път ми пратят съобщение за да им дам данните. другите изчакайте малко

Урааааааааа.Аз ще чакам да ми кажеш колко парички трябва да изпратя и ще платя по пощата:kissyou::kissyou:
Честит празник!:flower::flower:

Назад