обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
айде тогава записването започва, само ми дайте 30 мин да си изпразня пощата, че е пълна

:clap: решихте се най-сетне за нова поръчка,това е супер:clap:
И така поразчистих темата от негативите,готова е за новите ви поръчки,само да помоля джъмпито да сложи в някой преден пост и линка на Рогоблена,за да може девойките да го разглеждат,все пак не всеки го знае нали:confused:

jumper, би могла да сложиш линковете в подписа си, за по лесно. Аз вече си поръчах де. :idea:

Моля за указания какво се прави за включване в поръчката!

Разглеждаш тук-
http://www.rogoblen.ro/
http://www.krif.ro/

харесваш си нещо,и после на ЛС пишеш на джъмпито номерата на гоблените,които си си харесала,адреса ти къде да ти се прати поръчката и това е :idea:

ако искаш сама да си го поръчаш, ми пиши ЛС или на скайпа jumperche и ще ти обясня. ако искаш в общата поръчка ми пиши само дали искаш само схема, цветна или черно-бяла, или комплект, или щампа, или на аида 14 за кръстчета

Последно редактирано:
И аз да попитам за Криф,понеже си харесах няколко гобленчета.И техните конци ли са специално багрени като на Рогоблените и ако си поръчаш само схемата на гоблена каква ще е сумата?Предполагам че цената под всеки гоблен е за цял комплект.Дано въпросите ми не са много тъпи:-|

имат и цени само за схема. конците са си тяхно производство. ако не се оправяш ми дай номерата на гоблените и ще ти дам цените им

въпрос

Може ли и аз да попитам и се извинявам предварително ако въпросите ми не са мното уместни или се повтарям - ако се поръча само схема съдържа ли се в схемата ключ към гоблена и ако има ключ какъв вид са конците, тоест ще могат ли да се намерят и тук - в България? Под всеки гоблени има обявени три цени и дори и с Google преводач не мога да си обясня разликата - само разбрах, че в третата цена разликата е заради цветната схема, но не можах да се ориентирам за другите две. Може ли да ми кажете и как става въпросът със заплащането на гоблените - би трябвало предварително да си платим, за да не се получават после недоразумения! Хубава вечер на всички! Става въпрос за сайта на Рогоблен

Последно редактирано:
Jumper, не съм се отказала ,имаш номерата на гоблените които искам. Като направиш поръчката ,пиши и отново ти благодаря ,че се нави да поръчваш пак :)

имат и цени само за схема. конците са си тяхно производство. ако не се оправяш ми дай номерата на гоблените и ще ти дам цените им

Най-вече ме интересува този гоблен http://www.krif.ro/peisaje/1255-noapte-de-poveste/prod_4198.html Като го отворя в началната страница с другите от неговия подраздел се появява една цена от 6,67Е,а като го отворя в самостоятелна страница ми излиза друга-от 13,15Е.Ако може да ми разгадаете тази разлика от къде идва:confused:И най-вече колко всъщност ще струва целия комплект.

Може ли и аз да попитам и се извинявам предварително ако въпросите ми не са мното уместни или се повтарям - ако се поръча само схема съдържа ли се в схемата ключ към гоблена и ако има ключ какъв вид са конците, тоест ще могат ли да се намерят и тук - в България? Под всеки гоблени има обявени три цени и дори и с Google преводач не мога да си обясня разликата - само разбрах, че в третата цена разликата е заради цветната схема, но не можах да се ориентирам за другите две. Може ли да ми кажете и как става въпросът със заплащането на гоблените - би трябвало предварително да си платим, за да не се получават после недоразумения! Хубава вечер на всички! Става въпрос за сайта на Рогоблен

Дай ми конкретен номер или кажи какво точно искаш и ще ти дам цената. много сложно са го направили и не си първата, която не се оправя. Може и на скайпа да говорим, ако искаш. мисля че ключа е в ДМЦ
Рогоблен нямат опция само схема

Най-вече ме интересува този гоблен http://www.krif.ro/peisaje/1255-noapte-de-poveste/prod_4198.html Като го отворя в началната страница с другите от неговия подраздел се появява една цена от 6,67Е,а като го отворя в самостоятелна страница ми излиза друга-от 13,15Е.Ако може да ми разгадаете тази разлика от къде идва:confused:И най-вече колко всъщност ще струва целия комплект.

6.67 е цената само на схема, 13,15 е комплект

Назад