Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Моля за указания какво се прави за включване в поръчката!
имат и цени само за схема. конците са си тяхно производство. ако не се оправяш ми дай номерата на гоблените и ще ти дам цените им
Може ли и аз да попитам и се извинявам предварително ако въпросите ми не са мното уместни или се повтарям - ако се поръча само схема съдържа ли се в схемата ключ към гоблена и ако има ключ какъв вид са конците, тоест ще могат ли да се намерят и тук - в България? Под всеки гоблени има обявени три цени и дори и с Google преводач не мога да си обясня разликата - само разбрах, че в третата цена разликата е заради цветната схема, но не можах да се ориентирам за другите две. Може ли да ми кажете и как става въпросът със заплащането на гоблените - би трябвало предварително да си платим, за да не се получават после недоразумения! Хубава вечер на всички! Става въпрос за сайта на Рогоблен
Най-вече ме интересува този гоблен http://www.krif.ro/peisaje/1255-noapte-de-poveste/prod_4198.html Като го отворя в началната страница с другите от неговия подраздел се появява една цена от 6,67Е,а като го отворя в самостоятелна страница ми излиза друга-от 13,15Е.Ако може да ми разгадаете тази разлика от къде идваИ най-вече колко всъщност ще струва целия комплект.