koko5 Гобленар 6 Април 2010 #62 Водопад Това е най-новият ми гоблен.Взех го от рамкиране преди празниците.
rostso Модератор 6 Април 2010 #63 Страхотен е! :clap: Това оригинала ли е или от списние "Галерия Бродерия"?
rostso Модератор 6 Април 2010 #65 О, не... Изобщо нямах това предвид... Просто тоя гоблен отдавна го гледам и му се каня, но имам 2 схеми - румънската и на "Галерия бродерия"... Та се чудех коя от двете да почна... За това попитах.... ANIMONI каза: оригинал или не ,пейзажа е прекрасен. Кликнете, за да разширите...
О, не... Изобщо нямах това предвид... Просто тоя гоблен отдавна го гледам и му се каня, но имам 2 схеми - румънската и на "Галерия бродерия"... Та се чудех коя от двете да почна... За това попитах.... ANIMONI каза: оригинал или не ,пейзажа е прекрасен. Кликнете, за да разширите...
марияна 6 Април 2010 #68 И аз отдавана съм му хвърлила мерак но не знаех че го има в списанието.В кой брой ако не е нахална да питам.
И аз отдавана съм му хвърлила мерак но не знаех че го има в списанието.В кой брой ако не е нахална да питам.
TDK 2 Август 2010 #71 Зоологическата ти градина се увеличава!:kissyou: И е все по-живописна и красива!:kissyou: Поздравявам те за цялата красота, която си създала до сега!:clap::clap:
Зоологическата ти градина се увеличава!:kissyou: И е все по-живописна и красива!:kissyou: Поздравявам те за цялата красота, която си създала до сега!:clap::clap:
nikoll Гобленар 2 Август 2010 #72 Страхотни гоблени и толкова много....... а дръвчетата са направо уникални!:thumbup::clap:
koko5 Гобленар 16 Август 2010 #74 Св.Богородица Тези гобленчета уших за подарък на две Мариани за вчерашния празник
lari 16 Август 2010 #75 Да са им честити стилните подаръци!Да носят здраве на теб и новите си притежатели!
koko5 Гобленар 17 Август 2010 #77 Малко не е по темата, но да ви покажа какъв полилей си направих за кухнята от една саксия