До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Не съм обърнала внимание на рекламите,но тези мартенички вече не са актуални.

Тази реклама отстрани е отвратителна!Нито мога да видя кой е писал поста,нито аватара му,нито дали е он- или офлайн.
Много ви моля,направете нещо и я преструктурирайте.
Предварително благодаря!

Наистина е ужасно с тези реклами-хубаво ще е ако може по друг начин да се подреждат така,че да не пречат:uhhhh:

Админите, щъркел ни видяхте ли? Гледам от едната страна виси още мартеничката, а от другата яйчица, пиленца, зайченца...:D

Възможно ли е да помоля регистрацията на bumer2008 да бъде заличена или просто като не влизам през нея не пречи много се извинявам за създалата се ситуация но така става като не мислиш на време.А то беше ужким за малко а то се престрастих и сега ме виж прибирам се от работа и веднага на компа да видя поредната красота която сте сътворили или започнали.
С уважение Ани.:kissyou:

Готово, изтрита е :yes:

Моля да се банне pipi77 ,всичките и постове до сега са били спам!

Моля админите да предупредят qiqi да не поства СПАМ във форума?

Танюша,на 2 пъти пиша на dinko и направо го маха от форума човека,но си прави нова регистрация и продължава да пише къде каквото свари.вече ми е неудобно да му пиша,но този/тази от приказка не разбира.

Ако искате не губете времето на админите и вашето :)
И да му пишете на юзера, че не спазва правилата на форума, или на админите да го банне, зад потребителското име не седи човек, чешейки се по главата и чудейки се как да завърти по-безмислен пост,
Има СПАМ машини, които генерират съобщенията, както и създаването на юзера. Целта е да се постват линкове, а от там - кой разбрал, кой не - кликайки, се генерира трафик на даден веб адрес. Ако даден сайт не е достатъчно защитен, го "нападат" подобни СПАМ машини. А може и да е защитен, но се "пробива" също както Пиронкова проби Винъс Улямс ;)

Роди , принципно е така но в случая с qiqi нещата са различни. Така поне мисля от постовете които прочетох.

Мили админи!
Помогнете!
Вече от 4 дена или повече не получавам меили на поща за лични съобщения, за мнения в тема и друго:confused:
Проверях настройките - статус на теми - инстант:(

В поща спам нямам,къде още и каво да проверя?

Мерси:kissyou:

Мили админи!
Помогнете!
Вече от 4 дена или повече не получавам меили на поща за лични съобщения, за мнения в тема и друго:confused:
Проверях настройките - статус на теми - инстант:(

В поща спам нямам,къде още и каво да проверя?

Мерси:kissyou:

При мен също е така!

:confused: И аз съм в недоумение защо нямам нищо в пощата си от 2 дни. Къде е проблема?

Назад