Юра Гобленар Модератор 16 Юли 2011 #202 Многоооооооо го харесвам този модел -морския - страхотен е :clap: А панамата каква е - светло синя тонирана или едноцветна ?
Многоооооооо го харесвам този модел -морския - страхотен е :clap: А панамата каква е - светло синя тонирана или едноцветна ?
mimiko Гобленар 16 Юли 2011 #203 Момичета хиляди :kissyou::kissyou::kissyou: Юра панамата е синя едноцветна.
Freeky 17 Юли 2011 #204 Никога не съм шила нещо на морска тематика, защото рядко си харесвам модели. Но твоето гобленче много ми допадна! :kissyou:
Никога не съм шила нещо на морска тематика, защото рядко си харесвам модели. Но твоето гобленче много ми допадна! :kissyou:
Лили 25 Август 2011 #206 Е личи кои ще участва в изложбата на морска тематика.Много са хубави.Браво.И успех в предстоящото събитие.:clap::clap::clap:
Е личи кои ще участва в изложбата на морска тематика.Много са хубави.Браво.И успех в предстоящото събитие.:clap::clap::clap:
margo67 Гобленар 25 Август 2011 #207 Гоблените се чудесни:clap:Май само аз не съм ушила нищо на морска тематика.
gpiano Гобленар 25 Август 2011 #209 Гоблените са УНИКАЛНИ! Този с цигулката ми харесва много.... пейзажите също са страхотни....кога ли и аз ще стигна до там....
Гоблените са УНИКАЛНИ! Този с цигулката ми харесва много.... пейзажите също са страхотни....кога ли и аз ще стигна до там....
mimiko Гобленар 4 Октомври 2011 #211 Предварително се извинявам, първи опит да плета на една кука , модела също е моя измишльотина , приемам и критика :idea: Профил и анфас
Предварително се извинявам, първи опит да плета на една кука , модела също е моя измишльотина , приемам и критика :idea: Профил и анфас
rodich 5 Октомври 2011 #217 Ох, че е сладоооо! И в профил и в анфас - все е много мило пилето!!!!! :yes:
mimiko Гобленар 16 Октомври 2011 #219 Ей, много сте мили :kissyou: Едно мъниче по желание на детето, че фона на иконата много ме изнервя:idea:
Ей, много сте мили :kissyou: Едно мъниче по желание на детето, че фона на иконата много ме изнервя:idea: