didy 22 Юли 2011 #63 Благодаря, момичета! pepina_p, хвана ме сменях лилавите цветове, а не трябваше :gipsy:
didy 6 Октомври 2011 #65 "Трите воденици" на Милена стил са вече рамкирани и подарени. И една балерина на Аида 14. /не е изгладена :scared:/
"Трите воденици" на Милена стил са вече рамкирани и подарени. И една балерина на Аида 14. /не е изгладена :scared:/
I irina48 29 Октомври 2011 #73 Трите воденици са страхотни! И рамката е много сполучлива!Браво!!!:clap::clap::clap:
ralli Гобленар 4 Ноември 2011 #74 Страхотни допълнения!От лавандулките направо ухае , а сърничката е приказна с рамката!:clap::clap::clap:
Страхотни допълнения!От лавандулките направо ухае , а сърничката е приказна с рамката!:clap::clap::clap:
rosicaemilova 8 Януари 2012 #78 :clap:Много хубав гоблен.Аз онзи ден му хвърлих око,но ми се срори много труден и се отказах.Но сега като го видях ушит е още по-красив.Поздравления!:clap::clap:
:clap:Много хубав гоблен.Аз онзи ден му хвърлих око,но ми се срори много труден и се отказах.Но сега като го видях ушит е още по-красив.Поздравления!:clap::clap:
mila_an 8 Януари 2012 #80 :clap: Разкошен е станал гоблена. Моите поздравления! А кой ще бъде следващият?