Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Пак да споделя прекрасни впечатления.
Напоследък се разхождам из руски сайтове и си контактувам с рускини.Нямам думи да ви опиша колко са добронамерени и отзивчиви.Даже си приказваме ей така и ми помагат да си припомня някои особености на езика,че май съм почнала да го позабравям.
А бе смаяна съм! Нито преди сме си контактували,нито ме знаят що за чудо съм,а веднага подават ръка.
Регистрирах се в два техни форума,ама още ме е срам да пиша там,за да не изръся някоя глупост.Ако членувате в техни форуми,дайте ми съвет как да подходя,за да се чувствам добре и там,както при нашия форум.
Пишеш спокойно и няма проблем аз си пиша с рускини в един сайт Gallery .ru много са добрички даже съжаляват че не може да сме приятелки имали лимит но ми пратиха много схеми на HEAD без да ме познават .Така че давай смело пиши и ще видиш колко да добронамерени:kissyou::idea: :idea: Успехи и аз влизам в техните форуми какви красоти шият една от тях има ушити над 30 гоблена на HEAD

Момичета, рускините са страшно отзивчиви, но има няколко неписани правила и гледайте да ги спазване - особено във форумите. Иначе доста безкомпромисно те поставят на място. Винаги благодарете, ако сте искали нещо в дадена тема, а другото е също като при нас - обаче някой не го спазват. Преди да пуснеш тема, хубаво прочети форума и виж дали няма вече такава - дразнят се когато се пускат дублиращи теми. Това значи, че никой не си е направил труда да прочете и потърси преди да поиска. Използвайте търсачката на форума , за да се ориетнирате дали има подобна тема. Не се страхувайте, ако имате стилистични или правописни грешки в постовете. Просто си напишете че сте от България, когато си попълвате данните. Никой няма да ви се смее ако нещо объркате. Те и от половин дума разбират какво искате, така че няма проблем .

Момичета, дайте, моля ви, линк към някой от тези руски форуми...... Все слушам за тях, а пък нещо не ми се отдава да ги открия......

Момичета, дайте, моля ви, линк към някой от тези руски форуми...... Все слушам за тях, а пък нещо не ми се отдава да ги открия......

http://handmade.idvz.ru/forum/forum_topics.asp?FID=23&PN=1

http://stitchfanclub.com/

http://forum.sudarushka.int.ru/index.php#7

Моля,заповядай!
Също така,ако се регистрираш в Gallery.ru можеш да оставяш съобщения в сайтовете,които посещаваш и веднага получаваш отговор.

Момичета,видях в "Заявки" молба от едно македонско другарче.Горкото писало на латиница,явно няма кирилизация,и моли за гоблен с детска тематика според мен.Помолих го на лични ако може да качи картинка.Молбата ми към вас е,ако някой е по-наясно с македонското наречие,да види по-точно за какво става въпрос и ако можем да му помогнем.

Горе долу: Зимна тъмна нощ е. Пред вратата на къща стоят 3 животни - ХХХ, лисица, заек. Гобленът е в сиви цветове. Имал е схемата но се е изтрила, не се досеща нито за името нито за фирмата. За повече - да каже някой от Югозападна България.

Последно редактирано:
Сега вече я вапцахме.Не се сещам да съм срещала подобен сюжет.Много ми е жал,че не мога да му помогна.Моля ви ,ако някой се досети да му помогне.Видях,че Малекс е направила точен превод.

Скоро ще станем интернационален форум.В заявките, за м.февруари мисля че беше, имаше и момиче от Франция.Сега и от Македония Разрастваме се, наистина. Браво на нас:clap:

Да ви кажа,бях като болна тези дни без форума.А днес треска ме втресе като излезе съобщение да се бърка в system32 на компа заради настройките.Питах наляво и дясно като първи профан и никой нищо не можа да ми обясни.Отидох със свито сърце на работа и с една надежда,че нашия системен администратор може да ми помогне.Каза изобщо да не пипам в system 32,за да не прецакам ХР-то и че проблема сам ще се оправи.Влезе през неговия комп във форума и каза,че каквото било-било.Камък ми падна от сърцето.Май към нашия форум се получава пристрастяване.При вас как беше?
Аз може би реагирам доста емоционално,но много съм щастлива,че пак си имаме форум.

Е, май е време и аз да изразя мнение...Май темата не се ползва по предназначение, а започнаха да се пишат всякакви глупости...Ами има толкова темички, както във Вашите истории, така и в Проблеми и мнения, в които можете да си пишете безсмислици (неискам да обидя никого, и не визирам никого). Аз мисля, че темата е излишна, четях я без интерес, просто от любопитство, но смисълът да я има не го открих... Е, все пак си има модератори, но аз мисля че споровете нямат място във форума, а за останалите мнения си има теми, както и тема за повторения и постове не на място....

Искам да се оплача!

Днес намерих малко повече време след профилактиката да разгледам нанесените щети на публикуваните картинки!

И откривам, че има закономерност!

Изчазнали са картинки, само на определени съфорумки!
За жалост и аз съм в това число!

При предишната профилактика възстанових над 1300 картинки.
Днес опитах да възстановявам, но вече нямам никакво желание.

За мене това е направо тенденциозно! И ми е болно!
Ако администраторите не искат да публикувам картинки и линкове, няма да го правя!

Искам да се оплача!

И откривам, че има закономерност!

Изчазнали са картинки, само на определени съфорумки!
За жалост и аз съм в това число!
Явно някой има по-специално отношение към "определени съфорумки"!:confused: Аз, май съм една от тях, защото страшно много от картинките ми ОТНОВО са изчезнали! Но...не се ядосвам (само малко)!:oops:

Аз бях така миналия път на финала се ядосах и махнах всички мнения без картинки и тогава на мен нико не ми обрна внимание
ТДК не с само ти мила

Ако беше само тук в "Безплатните.." добре! Няма да възстановявам, няма да публикувам!

Но лошото е, че имам изчезнали картинки и във "Вашите творби" и в "Етапите ...".

А на тях държа!

Танче, много е неприятно това , което се случва ... :( Най-лошото е, че не ти е за първи път ... :(
Но не ми се вярва да е нарочно или тенденциозно ... Все пак ти отнесе наградата за най-много публикуващ форумец на Нац.среща, на пръсти се броите тези, които нон-стоп се ровите и захранвате форума с нови неща. Ако има тенденция в тези неща, то тя по-скоро е в техническите обяснения на проблема, поне така си мисля. Обратното е невъзможно, сигурно е техническа грешка ... :kissyou:

Момичета, аз се разходих по разни теми тези дни и забелязах, че липсват много картинки, публикувани от Manka, teen_f, sunnyto, remzieavukat също. Според мен няма пристрастия тук, просто имате много публикувани картинки, аз при последната профилактика установих, че също някои от малкото публикувани картинки от мен липсват, но изтрих повечето постове понеже изобщо не можех да се сетя, къде съм ги запазила....
Танче, не се ядосвай, убедена съм, че никой няма нищо против теб, или против твоите постове!! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Момичета и аз имам повод да се оплача. Последните няколко дни в полезрението ми попаднаха няколко потребители на форума,които масово публикуват схеми (което е прекрасно). Но 99% от пуснатите от тях гоблени повтарят предишни постове.Това което ме възмущава,e че повторенията се правят в теми от по 3стр. или се повтарят постове разположени на предна страница. Тези потребители многократно са молени да внимават при публикуването на гоблени, но ни звук-ни картина. Дори и бележка не си взимат! Те продължават да повтарят,а след тях трябва да върви дежурен модератор с метличка! Не знам какво е решението на проблема,при положение че оправия няма и на тези потребители не им дреме.....

Наскоро се регистрирах в един руски форум.Там така са направени нещата,че картинки се качват само през радикал.Да ви кажа,хареса ми този вариант.Хем всичко си е на мнястото,хем няма дразнещи повторения,а и по този начин не се заема място.
Мен ме дразни друго нещо-някой е побликувал нещо,което търси,а след два месеца пак побликува същото,при положение,че вече е получил схемата.Много от схемите,които съм изпратила на някои съфорумци ги нямам в личния си архив и съм се ровила в нета да им ги намеря,изпратила съм ги,и то хубави и качествени схеми,а след известно време същите хора търсят съшата схема.
Манка,май писах в заявки не по темата и ако сметнеш за необходимо изтрий поста ми.

Видях че си писали,няма проблем,просто вече не знам,какво да правя,няма оправия и няма,това си е момичета живата истина за съжаление.
Бройте копчета,овце и други на ум
:D и не се ядосвайте :kissyou:
manka

Последно редактирано от модератор:
Назад