dushkova Гобленар 14 Юли 2010 #161 Този Петльо ме връща в детството,когато нашият ме будеше и аз му се сърдех,а и много прилича на него. Сега и да искам, не мога да го чуя ,но бих си го ушила.:idea: Чудесно настроение има в страничката ти .Поздравления.:clap::clap::kissyou:
Този Петльо ме връща в детството,когато нашият ме будеше и аз му се сърдех,а и много прилича на него. Сега и да искам, не мога да го чуя ,но бих си го ушила.:idea: Чудесно настроение има в страничката ти .Поздравления.:clap::clap::kissyou:
STOP-73 14 Юли 2010 #162 Tova, keto si izrabotila e PERFEKTNO!!! Iskreno ti se vazhichtavam. Pozdravlenia i mnogo krasota ot srashnite ti race i v badeshte!
Tova, keto si izrabotila e PERFEKTNO!!! Iskreno ti se vazhichtavam. Pozdravlenia i mnogo krasota ot srashnite ti race i v badeshte!
rascit0 15 Юли 2010 #163 ПОЗДРАВИ Лили, панамата може да не е фотогенична но петлето е прекрасно. А какво е следващото ти начинание?
ПОЗДРАВИ Лили, панамата може да не е фотогенична но петлето е прекрасно. А какво е следващото ти начинание?
ANIMONI 16 Юли 2010 #166 То в Чикаго като си нямате петлета ще си имаш едно на стената-много е свежо,със здраве да му се радваш и да ти напомня за родината.
То в Чикаго като си нямате петлета ще си имаш едно на стената-много е свежо,със здраве да му се радваш и да ти напомня за родината.
daniel4i 16 Юли 2010 #167 Ехе, как съм изпуснала такава красива творба - много е готин Петльо! Браво Лили!:clap::clap::clap:
dushkova Гобленар 20 Юли 2010 #170 Друго изглежда в рамка ! :clap::clap::clap:Скоро и при мен ще пропее.
Juli71 20 Юли 2010 #173 Много е хубав ,Лили!На каква панама е?На снимката която ми показа изглеждаше жълта , а тук е резедава!:clap:
Много е хубав ,Лили!На каква панама е?На снимката която ми показа изглеждаше жълта , а тук е резедава!:clap:
fuentemajor 21 Юли 2010 #174 dushkova- с нетърпение очаквам и твоето петленце да покажеш Mynki,mina:flowerlove: Juli71- панамата е резидава,точно такава каквато е на тази снимка:flower:
dushkova- с нетърпение очаквам и твоето петленце да покажеш Mynki,mina:flowerlove: Juli71- панамата е резидава,точно такава каквато е на тази снимка:flower:
fuentemajor 12 Август 2010 #177 За това детско гобленче много бързах,но поръчката е изпълнена в срок и отива за подарък на едно малко юначе-иранче.:rainbow:
За това детско гобленче много бързах,но поръчката е изпълнена в срок и отива за подарък на едно малко юначе-иранче.:rainbow:
dushkova Гобленар 12 Август 2010 #178 :clap:Очарователни са героите от Мечо Пух.Чудесен подарък!:clap::idea:
pepina_p Гобленар 12 Август 2010 #179 Да му е честит подаръка на малкото юначе:idea:, а на теб:clap::loveglasses::clap:
mandol 12 Август 2010 #180 Много сладурско гобленче, толкова настроение лъха от него! :clap::clap::kissyou: