Гоблени на два континента

Лили, чудесни нови попълнения.:clap: Специални поздрави за детенцето, добре се е потрудило. Патето е много сладурско, а и чудна рамчица сте му избрали.:clap::clap::clap::kissyou:

Цветятя са разкошни!!!:loveglasses: А това, че имаш двама сръчни наследника на хобито ти е направо за завиждане!!!:idea::kissyou:

Лили всичко е много красиво! Поздравления и за теб и дъщеря ти! Патенцето е много сладко, а рамката е разкошна. А твоите цветя са толкова свежи и нежни! Браво:clap::clap::clap:

Тези цветя ги виждам за пръв път и много ме впечатлиха-наистина трябва да са за много скъп човек,а дръвчето ...-всяко нещо което не съм опитвала,а е толкова красиво винаги ми харесва.

Чудех се къде се изгуби в последно време, но не си стояла без работа. :DЦветята са разкошни, толкова свеж гоблен.:clap::clap::clap:

Лили първо поздрави на дъщеричката .Патето е супер да не говорим за оформлението.Пък и каквато майката такава и дъщерята.:D
Цветята са много красиви .:clap::clap::clap:

Прекрасни цветя!Истенски шедьовър!:clap::clap:
Имам само едно мъничко въпросче:idea:- "фуджико" ли е или лична комплектовка?:flowerlove:

Лили, новите ти попълнения са прекрасни :clap::clap:
Дръвчето и патето са ного сладки, а цветята са разкошни :thumbup:

Момичета ,благодаря ви много за комплиментите:flowerlove:

moni2111,ANIMONI наистина ще бъдат подарени на много скъп за мен човек-това е майка ми.

doris пропуснах да спомена в началото ,че гоблена е на DMC-схемата от нета

mimiko, ra4ko75,anito11 ,venipetgab ,pepina_p ,Val4e ,koki4e, Лили, Slava_V, aida01_04, mari_ar:kissyou:

Последно редактирано:
Цветята наистина заслужават всичките тези комплименти.Толкова са нежни :clap::clap::clap:

Думи нямам! Толкова нежен и изящен букет!:clap::clap: Майка ти ще получи един наистина прекрасен подарък!

Много красиви неща си изработила! До колкото разбирам живееш в Америка-интересно ми е как реагират там/ ако общуваш с местни/ на красивите ти гоблени!

Лили,всичко ,което си направила е прекрасно!Успя да накараш и дъщеричката да шие,поздрави и нея!Знам от майкати ,че и приготвяш гобленче ,но това е голяма красота и ако тя не го е вижадала мисля,че ще е очарована меко казано!А аз кога ще стигна до твойто съвършенство ,ти изпипваш нещата!:clap:

Много кръсиви попълнения, позравления за успеха да си намериш наследник в хобито, аз така и не успях :(

:clap:Много нежни цветя, прекрасно пате, да не говорим за рамката: просто разкош:clap::clap:

Лили, страхотни красоти!!! Дръвчето е прелестно, а дъщеричката ти е голям майстор, също като мама!!!

Назад