моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата кики
  • Начална дата Начална дата
Роси,ще го избоцкам но малко време да мине,че все още настръхвам:D
заради контура
sianie ето го и другарчето
2443t.jpg

Последно редактирано:
Е не съм само аз да мразя този контур.:D Истина е че става много красиво но е много изнервящо.

:uhhhh:Направо свят ми се зави! Къде съм бляла досега не знам, днес за пръв път попадам в твоята темичка и направо свят ми се зави от толкова много красота:shy2:Разкошни творби, от хубави по-хубави, но водопада на Мегат и кончето ме плениха!:clap:
С интерес ще следя тук за нови красиви попълнения :kissyou:

Страхотна колекция! :clap::clap: Една от друга по-големи красоти, а всичките ти модели на черната панама направо ми взеха ума, и тези последните, и дамата с червени рози :loveglasses: Разкошни са!

И другарчето е много стилно.децата да не ти ги приватизират?мърмори си колкото искаш-резултата си заслужава.и май болките в ръката не са толкова силни щом си толкоз продуктивна.

:clap: Кики, прекрасно е! Много харесвам гоблените на черна панама! Мога ли да помоля за схемите? :confused: Имейлът ми е в подписа и предварително ти благодаря. :kissyou:

Благодаря на всички ,погледнали в темичката:kissyou:
Бебчо го довърших и заминава за Шумен:gipsy:

MaRiElitA ,Verche_98,sineokata благодаря ви:kissyou:
Тази мини кокошчица я уших за себе си за гъдел на душата:D

Подаръка на съседката ми е готов.За схемата искам да благодаря на mamanushi:kissyou:

Последно...от подготовката ми за 8-март.Но голям проблем с панамата.Много трудно се глади,дори не се изглади както трябва.А е Аида 14

И още едно Великденско,любимите ми пиленца .Тази година ще подаря и на сватите да се радват:D

Назад