Съфорумки от Русе, обединявайте се!

а аз за съжаление чак сега виждам, че организирате среща ,а
тя е минала преди часове...
много съжелявам,че не съм разбрала по рано...
другия път ще дойда...:uhhhh::uhhhh::uhhhh:

Момичета ,надявам се ,че срещата ви е минала много добре.
Много ми се искаше да дойда и лично да се запозная с вас,но плановете ми се провалиха ! Но искам да ви кажа имате :
ПРЕКРАСЕН И ЧИСТ ГРАД! Много ми хареса и се надявам ,4е ще организирам варненската група за едно "ГОСТИ" в наи- скоро време! :kissyou:

имаше мини среща събрахме се три девойки .
беше много топло макар и на сянка

Последно редактирано:
дорис другия път казвайте отрано за да заформим обща среща .
радвам се че русе ви е харесал и се чудя как сте се разхождали в тази жега.

Здравейте !
Приемате ли начинаещи гобленарки във вашите редици ?

Казвам се Маргарита на 21 г. съм ,живея със съпруга ми от 3 години в Русе .
Сега шия първия си гоблен ,от списание Галерия Бродерия "Приказен Залез" ,и многа да кажа че съм изумена колко успокояващо е и какво удоволствие ми доставя да шия. По късноо ще кача снимки до къде съм стигнала :-|

Ще ми е много приятно да съм сред вас ,и да намеря приятели тук .:kissyou::blueflow:

:kissyou:Добре дошла при нас. И мен ме успокоява шиенето на гоблени. Сега малко съм ги зарязала/гоблените/ защото плета на една кука, но пак ще започна. Ти си на възраста на дъщеря ми, и тя шие , но няма много време. Работи, следва задочно и повечко излиза, но напредва , сега шие първият си по-голям гоблен, една синя ваза с цветя, от списание Галерия бродерия. Успех в шиенето и дано скоро ни покажеш резултат.

Margaret087 здравей и добре дошла сред нас сигурна съм че ще намериш много приятели тъй като всички от форума са чудесни хора много добри и отзивчиви и се надявам при следващата среща да се видим на живо:kissyou:

И от мен добре дошла! Май че е дошло време да се съберем. Между другото получих съобщение на ЛС, че всяка сряда след 18,30 ч. има срещи в "Бистра и Галина", но така и не успях да дойда. Кой идва на тия срещи? Ще има ли и тази сряда?

момичета, какво ще кажете за една нова среща,може този пат да е по вечеря кам 7ч например,за да е съберем повечко

ами по принцип за утре говорихме,на мен ми се наложи да си разменя смените и ще съм до 7ч на работа,но до към 7.30 се надявам да се добера до парка,само ще кажете къде сте

Аз съм изтървала за срещата май :uhhhh::uhhhh:
За следващата обещавам и аз да се включа :kissyou:
Понеже съм нова и немога да се орентирам още във форума , няма ли място където да си пишем свободно. В смисъл ... виждам че тази тема е за определяне на срещи , а няма да е лошо да има такава където Русенките да си пишем кой какво шие как върви и т.н.

май май нищо не е станало...
Диана Иванова нали ти си организаторка за русенките хайде моля те действай с организацията,че сме зян без теб...:confused::cry::confused:

И аз сега виждам,че има организация някаква за русенки:oops:
Ако до края на септември се разберем за дата,място и час-там съм!

Назад