Цеци, не знам кое ми хареса най-много :loveglasses:
Но май ще се спра на котките(като виден котколюбец) ... ама и робина е супер... просто разногледа станах :crazy:
От доста време не съм писала в темата, но не защото не шия. Напротив шия, но е или таен гоблен или накой Робин или голям гоблен който започнах преди 10 години и от скука все го прибирах в шкафа. Ще покажа всичко по етапно!
Това е тайният гоблен за една прекрасна игра.
Това е едно мънистено бижу, което заедно със синът ми го шихме. На него той се учеше да шие. Голямо желание, но бързо се изпари и мама го довърши.
А това е гоблена от 10 години по-малко шия по него, че бързо омръзва. Но това лято реших да го довърша и ето го дори рамкиран. Ама няма къде да го сложа, стените са ми препълнени с красоти.
Чуден ДИМ! На живо както всичко на фирмата е прекрасно! И моят голям син искаше да шие и уши 1/3 от момичето с кучето и мама го довърши. А Тайната вечеря стои от поне 10 г. и не се знае кога ще го свърша... Давай все така!
Направо си героиня щом като си довършила тайната вечеря!:clap:И аз почвах и оставях Сиси ,е не чак 10 години,но поне 7-8,но преди две години я завърших и сега краси една от стените в къщи.Стана много красива:-|