Cравнителни таблици

• Началник на темата Началник на темата liana
  • Начална дата Начална дата
:kissyou:Даринче, изтегли го от dox.bg и слез надолу в ляво има и ДМЦ-Ариадна, но Ариадната е със старите номера. Като отидеш в магазин за конци, те имат таблица - на кои отстарите номера отговарят новите.:kissyou:

Благодаря ти!Аз имам стария конвертор,мислех си,че е за новите номера.:kissyou:
Конвертирах с ABAKAN и се изумих на несъответствията.

здравейте момичета,много се изписа за различните марки конци за това имам едно предложние към модераторите,ако е възможно да се отвори тема за сравнителни таблици ,с под темички като,дмс-анхор,дмс-ариадна и т.н и там всеки да сложи какви конвертори има,мисля че така ще бъде най удобно и угледно,кой каквото го интересува си проверява,да не се лутаме в необятния нет,:kissyou:

Да ви е попадал конвертор на ДМЦ- Ариадна с новите конци и номара на Ариадна , голямо търсене падна , но ... без ваша помощ май няма да се справя .
:kissyou:

:kissyou:Miro, все още няма, но в който и магазин да отидеш, трябва да имат новия каталог на Ариадна, на кой от старите отговаря новия номер. Поне тук в София, /под колоните е така/. Ако там при теб няма такова нещо, просто ми пиши на ЛС, кои номера те интересуват - Ще отида и ще проверя.:kissyou:

Да ви е попадал конвертор на ДМЦ- Ариадна с новите конци и номара на Ариадна , голямо търсене падна , но ... без ваша помощ май няма да се справя .
Намерих таблица с новите номера на Ариадна.С двойно конвертиране дано стане:idea:
http://img510.imageshack.us/i/mulinanowenumerynastare.jpg/

Последно редактирано:
Здравейте!
Исках да ушия гоблен ,при който са дадени конци Anchor , прегледах всички сайтове за корвертиране ,ноникъде не намерих такъв номер.Номерът е 1096 на Anchor.
Защо така се получава? Моделът е от списание или анй - вероятно от комплект и затова не може дае грешка.дори да са го спряли от производство поне да пишат на кой номер съответства.Вие как постъпвате в такива случаи?

Здравейте!
Исках да ушия гоблен ,при който са дадени конци Anchor , прегледах всички сайтове за корвертиране ,ноникъде не намерих такъв номер.Номерът е 1096 на Anchor.
Защо така се получава? Моделът е от списание или анй - вероятно от комплект и затова не може дае грешка.дори да са го спряли от производство поне да пишат на кой номер съответства.Вие как постъпвате в такива случаи?
писах ти на лични но ти разгледай и това което си качила вчера там го има твоят номер как не си го видяла цветът е сив малко бие на сиво синьо

писах ти на лични но ти разгледай и това което си качила вчера там го има твоят номер как не си го видяла цветът е сив малко бие на сиво синьо

Не обясних добре- номерът го намерих в сайта ,който качих ,но конвертиране/ на номера от една марка конци към др марка конци/ в случая DMC / наистина не намерих конкретния номер от Anchor и нямаше как да си купя DMC.Но вече си купих Anchor.
.Проблемът обаче едва ли засяга само мен.Може др път пак подобно нещо да се получи.
Puxito , благодаря ти , вече се получи със сайта ,който ми прати.

Някои може ли да каже от къде дА СИ НАМЕРЯ СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА НА КРАФТ КЪМ ДМЦ И АНХОР

Последно редактирано:
Празните графи в края на таблицата означават ли,че тези номера в DMC нямат съответствие в ARIADNA?
:kissyou:Да точно това означават. Не искам да правя реклама, но аз вече не конвертирам ДМЦ-Ариадна. Има нови конци китайски /тези китайци, какво ли не направиха вече/и знам защо/, които са в повечето си номера 1:1 с ДМЦ-то, казват се "Розаче" /надявам се да е правилно и се извинявам, че го пиша на български/.Преди да си купя от въпросните китайски конци, направих запитване до форума и ми беше достатъчно, че ми отговориха някои от наистиа майсторите във форума. А разликата, забележете ДМЦ 0,90 лв.до 1,00 лв - "Розаче" - 0,55 лв до 0,60 лв. По мое мнение, конците са по-добри от Ариадната /ако не ги развалят/. Купувала съм и съм изпращала на съфорумки от провинцията и знам, че и те много ги харесват:kissyou:

:confused:Можеш да си ги поръчаш кото позвъниш по тел в сайта на Шехерезада.Изпращат по пощата или с куриер.

Назад