Pepi123 25 Февруари 2008 #102 Поздравления за Pakpak :clap: за добрата организация и добре свършената работа! Огромно благодаря за жеста и към всички нас!:flower:
Поздравления за Pakpak :clap: за добрата организация и добре свършената работа! Огромно благодаря за жеста и към всички нас!:flower:
S svetlina 25 Февруари 2008 #104 Присъединявам се и аз към всеобщите благодарности, въпреки че малко късно се включих!
TDK 25 Февруари 2008 #106 pakpak, огромен труд си положила! :kissyou: Едно много голямо благодаря!:flowerlove: :flower: На мен ще ми трябва поне месец, докато успея да ги разгледам!
pakpak, огромен труд си положила! :kissyou: Едно много голямо благодаря!:flowerlove: :flower: На мен ще ми трябва поне месец, докато успея да ги разгледам!
alunagalia 25 Февруари 2008 #107 Благодаря!!! Искрени похвали за огромния труд и красивата идея. :clap::clap::clap: Утре и аз ще прегледам архива си и ще пратя каквото различно имам:flowerlove:
Благодаря!!! Искрени похвали за огромния труд и красивата идея. :clap::clap::clap: Утре и аз ще прегледам архива си и ще пратя каквото различно имам:flowerlove:
neonila Гобленар 25 Февруари 2008 #108 Колекцията е невероятна!!!:clap: Оценявам положения труд и сърдечно благодаря...:kissyou: Убедена съм,че всеки ще намери нещо за себе си. Аз вече го открих...
Колекцията е невероятна!!!:clap: Оценявам положения труд и сърдечно благодаря...:kissyou: Убедена съм,че всеки ще намери нещо за себе си. Аз вече го открих...
silvinka_66 25 Февруари 2008 #113 :kissyou: :kissyou: хиляди благодарности за изпратените схеми.. страхотна колекция...:clap: :clap:
mariq_m3 25 Февруари 2008 #114 pakpak, справила си се страхотно, хиляди благодарности. Това е невероятно много трук и работа. Благодаря ти :kissyou: :blueflow:
pakpak, справила си се страхотно, хиляди благодарности. Това е невероятно много трук и работа. Благодаря ти :kissyou: :blueflow:
mucho 25 Февруари 2008 #115 pakpak много благодаря за изпратените схеми ,страхотна работа си свършила.Ще видя аз какви схеми имам и ще ти ги пратя.
pakpak много благодаря за изпратените схеми ,страхотна работа си свършила.Ще видя аз какви схеми имам и ще ти ги пратя.
didsi 26 Февруари 2008 #120 Хиляди благодарности за положения труд!:yes: :flowerlove: :flowerlove::flowerlove: