За любителите на HAED-Етапи

Ами може така да направя-да ушия лицето и да видя
С нагласяне на цветове в движение честно казано не ми се занимава-89 цвята са...:(
Незнам...ще помисля още малко ,може и да изчакам рускините да понапреднат и да видя как вървят нещата.

При Таня (TDK) имаше подобен проблем с цветовете на фона.Лицето стана перфектно,но фона стоеше насечен.Според мен няма да се налага цялостна подмяна на цветове и напасване,а само във фона.Ако наистина те притеснява,пробвай да ушиеш лицето и виж как става.Успех!

В сайта на хаед-под модела има друга снимка която е взета според мен от програмата с която е направен-искам да кажа че това което виждаме първоначално е оригиналната картинка а изображението отдолу е това което ще се получи.Или поне аз реших така...
Та на този модел който шият рускините си личи ,че фона е с резки граници.Този който аз започнах изглежда добре,така че смятам да продължа пък ще видим:idea:
Ето картинките за които реших,че са реалните изображения на бъдещият гоблен и се надявам да съм права

Ето, че gunnys яко ни запали по Хензел и Гретел! Като й видях завършената работа, направо се влюбих... :D Аз започнах да шия откъм момиченцето и рискувах с по-едра панама, че да са с приличен размер. Amazonka, много добре ти се получават, с интерес ти гледам напредъка, че да видя какво ме чака по натам. Големи са сладури! :baby:

Ето, че gunnys яко ни запали по Хензел и Гретел! Като й видях завършената работа, направо се влюбих... :D Аз започнах да шия откъм момиченцето и рискувах с по-едра панама, че да са с приличен размер. Amazonka, много добре ти се получават, с интерес ти гледам напредъка, че да видя какво ме чака по натам. Големи са сладури! :baby:

Аз го захванах защото е малък по размери,сега като се замисля можех на по-едра панама с кръстче да го започна,но вече е късно,иначе видях че ти си започнала от другата страна на гоблена:idea:

Приказен гоблен си избра да шиеш, Амазонка! И до тук резултата е супер! :clap::clap::clap:

Здравейте неуморни момичета!За пръв път пиша тук и съм начинаеща с гоблените.И с каква смелост започнах ето този гоблен
Моля ви кажете ми как се справяте с единичните бодове и прихващането на конеца отзад.На повечето места е невъзможно подпъхването на конеца.

единичните бодове

Никак не се справяме:( Започвам от място, където има сравнително голямо пространство с един цвят и после...както дойде. При Хаед и Томас Кинкейд е така, отзад е кече. В крайна сметка, няма да го закачаш наопаки, я:D. Ще гледаш само лицето и да не ти пука за гърба. Дерзай!

Здравейте!Реших и аз да ви покажа моят първи опит с Хаед:-|
Истинско предизвикателство са техните гоблени.Много пъти ми се иска да го оставя тези единични бодчета са ужасни,но като виждам резултата се надъхвам все повече да стигна до финала :loveglasses:

Здравейте!Реших и аз да ви покажа моят първи опит с Хаед:-|
Истинско предизвикателство са техните гоблени.Много пъти ми се иска да го оставя тези единични бодчета са ужасни,но като виждам резултата се надъхвам все повече да стигна до финала :loveglasses:

страхотна дама ще следя с инетерес етапите ти :loveglasses::clap:

miglena.qvorova, виждала съм ушитият гоблен!Прекрасно изглежда!

Ако го шиеш по оригинална схема, смело действай!
Бавно и славно! - това е девизът на шиещите ХАЕД!:idea:

Показвам последен етап преди да го завърша,още малко напъни остават да му видя сметката:fight:

Назад