За любителите на HAED-Етапи

абсолютно , справила си се и бързо и повече от добре .
много труд си вложила но си е заслужавало

Браво много красив гоблен си сътворила....и определено си е заслужавало времето от година и половина :)

ЗДРАВЕЙТЕ

ЗДРАВЕЙТЕ, ДА ВИ ПОКАЖА ДО КЪДЕ СТИГНАХ С МАЗОХИЗМА.БАВНО, НО СЛАВНО.:(:kissyou::(

Голяма красота :clap::clap::clap: Адмирации за смелостта да избереш гоблена и търпението, с което го шиеш !

здравейте

Здравейте,
да Ви покажа моят първи HAED .

Другите ми ушити гоблени са в страничката на майка ми rositsa

Здравейте любителки на Хаед,искам да ви споделя какво правят колежките от руския форум.На мен ми увисна ченето като го видях.Насладете се!

Здравейте,
да Ви покажа моят първи HAED .

Другите ми ушити гоблени са в страничката на майка ми rositsa

Продължавай смело и показвай по-често!Това е един от гоблените,които и аз съм си заплюла!Няма да те питам трудно ли се шие,защото си заслужава всяко бодче!!Черно-белите ХАЕД са уникални-прекрасен избор:clap:

Момичета,знаете ли как се казва този гоблен и ако можете да прикачите цялата картинка за да го видя ще съм ви много благодарна.Видях го във етапи на Хаед и ми хареса как се получава до момента,но нямаше снимка в цял ръст:idea:

Името му е "Mask of colors" на Линда Рейвънскрофт...Ой прощавайте,тъкмо видях че моя не бил съвсем същия,като изключим фона,цветовете по роклята са различни...Съжалявам.

Последно редактирано:
Назад