iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви :kissyou:, но :shy2: нищо особено като изпълнение, просто много ми хареса като я видях в галерията на Силвето :idea:
Шие се за една вечер, и тъй като размерите са малки, ших я на по-едра панама, че не обичам малките неща :confused:

Браво, не съм влизала тук от година и половина :shy2: Така е, като няма кой знае какво за показване...Преди да се похваля със сглобения коледен чорап подарък от играта от tani65, ще покажа последните ушити от мен неща.
Ето трите дами в червено и черно, като тази в средата май не съм я показвала...

Това гобленче замина за далечна Тулуза, за един сладък, малък Лазар.

Подаръка за голямата дъщеря по повод сватбата й.

А ето го въпросния коледен чорап - много е приятно да се прави, въпреки че всеки детайл се изрязва, съшива се към предходния, всичко е под №, много пайети, мъниста, различни видове шев, но пък си заслужава..... Добре, че го превеждахме от френски, иначе не зная как щяхме да го сглобим. Бродирала съм и името на внучката, баба ще го пълни всяка година...

galq_iva, нищо че Коледа мина - започнала съм и твоя орнамент. Ще го покажа непременно.

Честита Коледа ! МНого красиви подаръци си изработила Iasi моите поздравления! Пожелавам ти все такива хубави поводи да имаш за които да твориш! Коледния чорап е прекрасен ,недоумявам кога успя да го ушиеш!!! Весело посрещане на Нова Година!:kissyou:

Новите ти неща са много хубави. Завиждам ти на търпението за коледния чорап. :clap:

Аз продължавам да си шия подаръците, нищо че празниците минаха ...

трябва да стане това:

Ауууууууу какво наситено Коледно червено!!!:loveglasses: Направо имам чувството, че ще проговори тази Коледна звезда....:clap:

Много красиво се получава, не се и съмнявам в Дименшън! Също съм почитателка на тая серия и дано намеря време поне за една играчка. А Яси е неуморима всичко успя да ушие!:clap::kissyou:

Много красиво се получава, не се и съмнявам в Дименшън! Също съм почитателка на тая серия и дано намеря време поне за една играчка. А Яси е неуморима всичко успя да ушие!:clap::kissyou:
:yes:
Трябва!!! Толкова красиви неща ми изпратихте и не исках да ги оставям да отлежават цяла година.

Коледния орнамент е готов - оформянето го оставям за декември...

Продължавам с това, но панамата е ситна, ситна - до сега не съм шила на такава :confused: и покрай :baby: съм стигнала едвам до тук....

Прекрасен е Коледният гоблен!!!:loveglasses: Сякаш чувам чуруликането на пиленцето!!!:clap:
За панамата да ти кажа и аз свикнах но по-едричка и хич не ми се поглежда дребна........... но пък ще стане красив!!!:kissyou:

Прекрасен е Коледният гоблен!!!....Сякаш чувам чуруликането на пиленцето!!!......
За панамата да ти кажа и аз свикнах но по-едричка и хич не ми се поглежда дребна........... но пък ще стане красив!!!:kissyou:

Пепи, ако трябваше аз да си набавям панамата щеше да е по-едричка :D Но гоблена го поръчах оригинал и когато го отворих, се оказа че е много, ама много ситна, да не ти казвам какво кьорене пада :( Май е ленена :shy2: Абе, не е като тези които съм срещала в магазините :confused:

Назад