Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Момичета, извинявам се за забавянето на снимките, но изобщо не можех да вляза в радикала. Надявам се сега да стане добре.

слагам тук и най- малката пловдивска гобленарка - Габи

Няма нови мнения и обобщавам...............:kissyou:
СРЕЩА 25.04.10 г. неделя 13.00 часа " Пасифик".
Резервацията е ангажимент на Дени. До срещата!!!!!!:kissyou:

И ДНЕС СРЕЩАТА МИНА НЕУСЕТНО, ЕТО КАКВО УЛОВИХ С МОЯ АПАРАТ ТОВА СА МОМИНИТЕ СЪЛЗИЧКИ ЗА ВСИЧКИ ОТ НАСЕТО И МАМА ФАНИ НАЙ НОВИЯ ЧЛЕН НА ГРУПАТА ЧАРОВНАТА ГАБИ С МАМА С ВЕСИТО СЪС ЗАХАРЧЕ

А СЕГА ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОДАРЪЦИ, КОИТО ПОЛУЧИХ ЗА РОЖДЕННИЯ МИ ДЕН И МЕ НАПРАВИХА МНОГО ЩАСТЛИВА, БЛАГОДАРЯ НА ЮРА, ЗАХАРЧЕ, МИМИК, ПЕПИНА, ДЕНИЦА И ВЕСИТО :kissyou:

ОБИЧАМ ВИ! ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.

Малко късничко, но и от мен малко снимки..........

Последно редактирано:
Значи в неделя ще се видим!
Юра,хич не си мисли че ще се отървеш от милинките!Обещаната храна си я търся като наследство!
:kissyou:

Аз да докладвам, че със 120 км. в час "долетяхме" от Сливен, зарад пустите милинки, на пловдивската среща..............
И доказателството за това:

Днес станаха няколко гафа.....................:(
за което много се извинявам...........
На Катето, че не съобразихме за колата.............. на Лети, че отиде в 13.00 часа там.............. и изобщо трябваше по- рано всичко да организираме......
Та сега -следваща среща 27.06.10 г. неделя " Пасифик" 11.00 часа.Вчера с някои момичета обсъждахме, че в летния сезон и тези жеги 13.00-16.00 часа е доста " топъл" час.
Ако някой е на друго мнение- да пише, че да не стане пак всичко в последния момент...............

ето малко снимков материал от днешната среща

а ето и една от виновниците за творческото вдъхновение на Юра

ако мога да направя една класация на показаните творби, на първо място бих поставила Юра, ето какви красоти ни показа днес след нея на една ръка разстояние Деница

и накрая Катето Момичета, това е класацията на показаните готови творби. Днес снимах само тях, на всички останали, които показаха започнати творби :clap: На всички присъстващи :flowerlove: а на всички отсъстващи :goodnews: ДО СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА
P.S. Ако нещо съм пропуснала да отразя извинете ме и ме допълнете:kissyou:

Назад