Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Аз съм правила елипса паспарту в "Галерия Рим" в Капана, но последният път не останах доволна от изпъването на гоблена. Рамките са дървени.

Момичета, последният път не присъствах на срещата, затова някой да пише кога е решено да е следващата среща и в КОЛКО часа?:kissyou:

Ох вече ми започнаха лекциите събота и неделя от 10 до 18ч плътно и ....ми е невъзможно да идвам ;(

Момичета, хайде по-сериозно и да направим една нормална среща - 17.11.13 г. неделя 13.00 часа Рандеву.:loveglasses:

Такава готина среща отдавана не бяхме правили - Кате може да съжаляваш че не дойде ! До нови срещи момичета :kissyou:

Slevasta sreshta 01.12.13 g nedelia 13.00 4asa Randevu/ njamam kiriliza:( izvinete /
Reshi se da ima Koleden kupon na 15.12.13 g 13.00 4asa Randevu s razmiana na brodirani kartiki.

КОЛЕДНО ПАРТИ - 15.12. от 13 часа в Рандеву -

с бродирана коледна картичка в плик !!!

Сори, че вчера не дойдох но резервацията за 15 е направена така, че хващайте иглите за бродерия на картичка.

Момичета, няма да мога да дойда утре.Два дни бях на конференция на НАРУ, а обещах да участвам и в благотворителност с лични предмети, така че ще пошия малко книгоразделители...

Назад